Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Foruma Sİlahli Saldiri Yapildı!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Foruma Sİlahli Saldiri Yapildı!!!

evet arkadaşlar kimliği belirsiz kiş ya da kişlerce SUPERSATFORUM a silahlı saldırı gerçekleştirildi emniyet güçleri en kısa zamanda failleri yakalıyacaklarını bildiridiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaç yaralı var???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı e®tan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kaç yaralı var???
    sadece yaralı olarak ben varım o saatte tam ordan geçiyordum ve aniden ateş ettiler kolumdan ve dizimden yaralandım...site uğruna kendimi feda ettim artık serkan bey bunu değerlendirirler...artık adminlikmi olur bilemem...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte görüldüğü gibi kurşunlardan biri bana isabet etti büyük gelmiş geçmiş olsun hepimize cabbarinin kolunu sıyırmış mermi serkan ustanın ayağına gelmiş yeni üye olmaya çalışan 4 kişi de çeşitli yerlerinden yaralanmışlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ne yaa... Asparagas haber mi bu? Sadece dikkat çekmek için mi böyle yapıyosunuz. Ben daha ciddi bir yer tasavvur etmiştim. Böyle basit şeylerle meşgul etmeyin milleti. Komik oluyorsunuz. Bu sizin kapasitenizin ne kadar sınırlı olduğunu gösterir. Biraz yapıcı olun beyler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı deepwater Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu ne yaa... Asparagas haber mi bu? Sadece dikkat çekmek için mi böyle yapıyosunuz. Ben daha ciddi bir yer tasavvur etmiştim. Böyle basit şeylerle meşgul etmeyin milleti. Komik oluyorsunuz. Bu sizin kapasitenizin ne kadar sınırlı olduğunu gösterir. Biraz yapıcı olun beyler...

arkadaşım sana şunu söyliyim foruma yeni üye olmuşsun hoşgeldin ama konun açıldığı yere bakarsan supersat cafe ve eğlence bölümü ciddi haber arıyorsan türkiyeden haberler bölümü var oraya bakabilirsin!!! sana göre basit geliyorsa sende ciddi konular açarsın!!ayrıca benim kapasitemi sen ölçemezsin asla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı deepwater Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Onca iş ve stres arasın da eğlenmeye ve biraz gülmeyede ihtiyaç var diye düşünüyorum
    Merak etmeyin ki süpesat her konuda ciddidir.Hatta bence en ciddi forumdur.
    Ama siz girdiğiniz bölüme bakmamışsınız galiba (süpersat cafe):49:
    Konu e®tan tarafından (11-02-2007 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş bütün hafta çalışmaktan yoruluyoruz zaten bugün pazar bırakta biraz eğlenelim. arkadaşlarında dediği gibi konunun açıldı yer supersatcafe.bu forumda çok ciddi konularda konuşuluyor böyle eğlenceli konularda.ayrıca böyle kapasite vb şeyler diyerek dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyorum.dikkat çekmek istiyorsan yaratıcı ol bişeyler üret paylaş bak o zaman dikkat çekersin insanlara sataşarak dikkat çekemezsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta deliklerden soğuk hava sızıyor benpc başında üşümeye başladım en kısa sürede o delikleri tıkamak lazım aksi takdirde soğuktan üşütüp hasta olaca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu vatan hayınlerını yakalamak lazım bızı saguktan oldurmekmı ıstıyorlar bunlar yav kuyrsunla yapamadıklarını savuk hava ıle yapacaklar galıba

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri