REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
70 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Sabit hatlarla ücretsiz görüşmek ister misiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı censin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    COK ONEMLI BIR UYARIDIR.

Siz yine de isinizi sansa birakmayin! Bilgisayarinizi formatlayin ve yeniden kurun. Ben oyle yaptim.SAKIN Sabit hatlarda ücretsiz görüşmek programinin içinnede virus olmasin DİKKATLİ OLUN DERİM
    arkadaşım bu programı indirdim virüs taramayla tarattım herhangi bir sorun yok.ayrıca bu indirdiğin site yasal bir site böyle şeylerin olması imkansız.sana tavsiyem bilmediğin mailleri tanımadığın mailleri açmaman ve bir virüs tarama programı ile spy programı kullanman.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim Kralleo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Akadaşlari uyariyorum hiç bir şey bedava degildir yinede hekes kendisi bilim sorumluluk programi kullananlarindir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar proğram dün çalışıyordu bu gün pay yazısı ve dolar işareti çıkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende hala çalışıyor:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DJ VoLkAn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende hala çalışıyor:49:
    dostum sen limitini doldurmadığın için çalışmakta.limitini doldur bakalım dolar işareti sanada çıkar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum sen limitini doldurmadığın için çalışmakta.limitini doldur bakalım dolar işareti sanada çıkar
    bizde euro veririz kabul ederlermi :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bendede aynısı cıkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bendede aynısı cıkıyor
    demekki program deneme versiyon sizde süresi bitmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DJ VoLkAn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demekki program deneme versiyon sizde süresi bitmiş
    biz o kadar söyledik inanmadılarki kardeş.sözüm admine değil yanlış anlaşılmasın
    Konu kralleo tarafından (13-02-2007 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri