Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Sabit hatlarla ücretsiz görüşmek ister misiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar proğram dün çalışıyordu bu gün pay yazısı ve dolar işareti çıkıyor
    bende hala çalışıyor:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar proğram dün çalışıyordu bu gün pay yazısı ve dolar işareti çıkıyor
    Bendede aynısı cıkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bendede aynısı cıkıyor
    demekki program deneme versiyon sizde süresi bitmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DJ VoLkAn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demekki program deneme versiyon sizde süresi bitmiş
    biz o kadar söyledik inanmadılarki kardeş.sözüm admine değil yanlış anlaşılmasın
    Konu kralleo tarafından (13-02-2007 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk Önce bilgi için teşekkür ederim.evet arkadaşlar telefon çalışıyor.inşallah sitede bahsedilen diğer telefon gibi olmaz .çünkü o 5 kere aradıktan sonra kontur satın almamızı istemişti.Arkadaşlar ararken telefon nosunu şu şekilde yazacaksınız +90 il kodu 336 gibi, dahasonra arayacağınız tel. no 1234567 gibi. bilginize.
    Konu mumisigi tarafından (13-02-2007 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sistem halen çalışmakta.bazı arkadaşlar deneme limitlerini doldurdukları için kapanmıştır.buda sistemin ücretsiz olduğunu kanıtlamaktadır.yeni üye olacaklar kullanabilirler.kullanan arkadaşlar sonuçları foruma yazarlarsa diğer üyelerde bundan faydalanabilir.SİSTEM HALA ÇALIŞMAKTADIR
    Konu kralleo tarafından (13-02-2007 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DJ VoLkAn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende hala çalışıyor:49:
    dostum sen limitini doldurmadığın için çalışmakta.limitini doldur bakalım dolar işareti sanada çıkar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum sen limitini doldurmadığın için çalışmakta.limitini doldur bakalım dolar işareti sanada çıkar
    bizde euro veririz kabul ederlermi :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kralleo kardeşim ben dün akşam saat 12'de kurdum ve bir sefer görüştüm. Bu gün işten gelip açtım pay yazısı ve dolar işareti çıktı hiç bir şey anlamadım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Önce bedava, sonra parayla...

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri