REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Sabit hatlarla ücretsiz görüşmek ister misiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kralleo kardeşim ben dün akşam saat 12'de kurdum ve bir sefer görüştüm. Bu gün işten gelip açtım pay yazısı ve dolar işareti çıktı hiç bir şey anlamadım
    doğrudur arkadaşım.sizden başka biri kullanmış olabilirmi?bir şekilde demekki limitini doldurmuşsun.bende dün 23:00 sıralarında kurdum hala çalışıyor. bazen geç arama yapıyor ama yinede çalışıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler arkadaşım kesinlikle çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tskler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denedim çalışıyo eline sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çalısıyor ama 3-4 sefer aramadan sonra pay yazısı çıkıyor insallah buna bir çözüm bulunur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nureddin00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çalısıyor ama 3-4 sefer aramadan sonra pay yazısı çıkıyor insallah buna bir çözüm bulunur
    arkadaşım bu zaten deneme sürümü bu kullandığınız ücretsiz olan bölüm.pay yazısı çıktıysa ücretsiz limitini doldurmuşsunuzdur.bunun çaresi pay yazısı çıktıysa kredi satın almak başka çaresi yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sistem şu an itibari ile hâlâ çalışmakta.kullananlar sonuçları foruma yazsın lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kurulumda sadece pin iniyor kurulum yok yani
    nasıl olur herkesde başka şey yazmış neden oluyor acaba teşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı market Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar kurulumda sadece pin iniyor kurulum yok yani
    nasıl olur herkesde başka şey yazmış neden oluyor acaba teşk
    konuyu oku arkadaşım bu bir firefox web browserının eklentisi o yüzden internet explorer kullanıyorsan bu programı kullanamazsın.sorun yaşayan arkadaşlar sorunlarını buraya yazarlarsa yardımcı oluruz
    Konu kralleo tarafından (17-02-2007 Saat 02:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Linkler çalışıyor programda çalışıyor ancak bir süre görüştükten sonra kesiliyor ve para istiyor.Teşekkürler kardeş eline sağlık.

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri