REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sabit hatlarla ücretsiz görüşmek ister misiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kullanımı birinci mesaja eklenmiştir güle güle kullan dostum.bu arada firefox kullanmaya başladım nternet explorerdan 5 kat daha hızlı bence ve daha güzel tavsiye ederim:45:
    :45: Ellerine sağlık dostum.Program gayet güzel çalışıyor.Bende birkaç aydır firefox kullanıyorum.Çok memnunum.Aradaki farkı anlamaları için herkese denemelerini tavsiye ederim.İyi çalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler.
    Konu orse tarafından (13-02-2007 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: tekrar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orse Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: Ellerine sağlık dostum.Program gayet güzel çalışıyor.Bende birkaç aydır firefox kullanıyorum.Çok memnunum.Aradaki farkı anlamaları için herkese denemelerini tavsiye ederim.İyi çalışmalar.

teşekkürler dostum nihayet tebrik eden biri çıktı ya 300 e yakın kişi girmiş bir emeğe teşekkür eden toplam 4 kişi var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler dostum nihayet tebrik eden biri çıktı ya 300 e yakın kişi girmiş bir emeğe teşekkür eden toplam 4 kişi var.
    Biraz sömürge bu olsa gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeşim ellerine sağlık çok güzel anlatmişsın.Proğramı kurdum çok güzel çalışıyor.İnşallah faturada süpriz yapmaz.Çok teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler
    Bir deneyeyim:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende şimdi deniyeceğim bakalım çalışıyhor mu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 2.0 kurdum denedim çalışıyor.dediğiniz doğru olabilir.
    Arkadaşım iyi akşamlar;
    Daha sonra incelerken Detaylar sayfasına girince ücretlendirildiğini görüyoruz.Sonra bunu bizim faturalara yansıtmasınlar.Bir bilgin varmı

"Call Details" provides data on your call history. You can define call details mode and get aggregated / detailed reports. Please press "View Call Details" to proceed.

Have More Questions? Contact Online Support.
    Call Details

From [Date selector]
    Till [Date selector]

CDR
    Failed Calls
    Aggregate

Region $Tax/min $Billed Billed Duration Duration Call Attempts ASR ACD
    Turkey, Proper $0.05 $0.07 1:22 1:16 1 100.00% 1:16
    Total $0.05 $0.07 1:22 1:16 1 100.00% 1:16

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Orse kardeş içime bir kurt düşürdün şimdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orse Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım iyi akşamlar;
    Daha sonra incelerken Detaylar sayfasına girince ücretlendirildiğini görüyoruz.Sonra bunu bizim faturalara yansıtmasınlar.Bir bilgin varmı

"Call Details" provides data on your call history. You can define call details mode and get aggregated / detailed reports. Please press "View Call Details" to proceed.

Have More Questions? Contact Online Support.
    Call Details

From [Date selector]
    Till [Date selector]

CDR
    Failed Calls
    Aggregate

Region $Tax/min $Billed Billed Duration Duration Call Attempts ASR ACD
    Turkey, Proper $0.05 $0.07 1:22 1:16 1 100.00% 1:16
    Total $0.05 $0.07 1:22 1:16 1 100.00% 1:16

hayır arkadaşım bu voip teknolojisi ile çalışıyor yani kredi kartı telefon numarası vb hiçbirşey sormadan direk kullanabiliyorsunuz.bu tip voip kullanımlarda kredi almanızı ister sizden, sizin haberiniz olmadan ve size sözleşme yaptırmadan ücretlendirme yapamaz.merak etmeyin o göstergelerin sanal olduğunu düşünüyorum

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri