Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Martta Belek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo Martta Belek

Merhaba kismetse martin basinda 15 gunlugune Beleke gitmeyi dusunuyorum oralara daha gitmis degilim ve sizleden orada kalabilecek iyi bir otel adresi bekliyorum.Yardiminiz icin tesekurler.
    Not: Belekte neler yapabiliriz gezip gorulecek yerler:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamlar..
    belek çok güzel bir yer yılbaşında inanılmaz süper promosyon fiyatları vardı ama martta sanırsam biraz artmış olur..
    fakat türkiyeninm ve antalyanın en güzel otelleri belek lkadriye taraflarında kemerde bile öyle otel göremezsiniz alanyaya gelirseniz beklerim
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayin CABBARI davetin icin tesekurler allah kismet ederde oralarda bulunursam neden olmasin acaba beleki ve otelleri gosteren bir site adresi varmi.Selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Tamerk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayin CABBARI davetin icin tesekurler allah kismet ederde oralarda bulunursam neden olmasin acaba beleki ve otelleri gosteren bir site adresi varmi.Selamlar
    dostum en iyisi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. gir oradan yurtiçi otelleri seç belek bölgesine gel sana seçenekleri ve resimleri sunar..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri