REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 13/34 ÝlkÝlk ... 34567891011121314151617181920212223 ... SonSon
340 sonuçtan 121 ile 130 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hayret ya baþbakan ne karýþýyorki diziye
    Akýl hocalarý varya; onu daha kullanýrsýnýz diyen, þeyh saitin torunlarý, Menemen olayýnda Þehit Kubilay'ýn kafasýný kesenlerin torunlarý ve daha bir çoðu...

Daha ne sebep ararýz ki?

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý wand Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Diziyi yayýndan kaldýran rütüðü
    Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Rtuk te suc yok bu medya saolsun terör yandaþlarý ne olacak :46: :46:
    Alýntý ZaLiMFeLeK Nickli Üyeden Alýntý
    Acaba diziyi þöyle yada böyle izlememizi engellemeyi baþarabilirler mi?
    ENGELLEYEMEZLER KANIMCA
    ÇAKKIDI ÇAKKIDI ÝZLERÝZ WALLA, cd den izleriz, sinemada izleriz,
    ve bu engeleyenleri hoppidi hoppidi hoplatýrýz biz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý wand Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Diziyi yayýndan kaldýran rütüðü
    al benden de o kadar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tike® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    al benden de o kadar
    noldu hakkabey dizin kaldýrýldýmý zuaahahaha

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5

Alýntý banshee8831 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    noldu hakkabey dizin kaldýrýldýmý zuaahahaha
    Komiklik yapmayý çok seviyorsun heralde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kýzma arkadaþým biz o diziyi öyle yada böyle seyredeceðiz.ya netten ya baþka kanaldan ya dvd olarak yada vcd olarak sýkma sen canýný.bir çin atasözü derki güneþi balçýkla sývamaya çalýþanýn eli yanar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým senin psikolojik sorunlarýnmý var.her yazdýðýma atlýyorsun direk git baþka arkadaþlarýn yazdýklarýyla uðraþ benle uðraþma.o þaka konusu tiker ustayla benim aramda olan bir konu.seni ilgilendirmez.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sonuna kadar destekleyelim arkadaşlar yazalım arayalım
    nasıl kaldırıyorlarmış bizde sesimizi duyuralım

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dizinin kalkmasý çok kötü oldu ne umutlarla tv baþýna geçtik ama dizi malesef kaldýrýldý.ben þunu anlamýyorum forumdaki ankete bakýyorum diðer yerlerdeki anketlere bakýyorum hepsindede ezici çoðunlukla dizinin kalkmamasý yönünde oy kullanýlmýþ nasýl oluyorda küçük bir kesim bu diziyi kaldýrabiliyor iþte burdan çaðrý yapýyorum herkese dizinin geri gelmesi için kampanya baþlatalým.bizlerde tepkimizi koyalým ortaya sessiz kalmayalým.tabi bu mesajý yazarken forumda böyle biþeyin olduðunu görmemiþtim kör tarafýma gelmiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazıklar olsun bir avuş teröristin esiri olduk diziyi kalırmasını sağlayan gizli güçleri şiddetle kınıyorum bu ülke bu tv bu yürekli insanlar hepimiz bir bütünüz bizi bölmeye gücünüz yetmeyecek piç pkklılar tüm ülkücüler adına denizli temsilcisi yaşlı kurt

Sayfa 13/34 ÝlkÝlk ... 34567891011121314151617181920212223 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri