Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn
Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn
bu basýn deðil midir ki hemen her meselemizde ya ülkemizi jurnallar ya da halkýmýz yalnýþ yönlendirip "hepimiþz ermeniyiz " dedirtir.
Hatýrlayýn dink meselesinde dünya basýný bu kadar yüklenmedi Türkiye ye Türk basýný kadar.
![]()
sonuna kadar destekleyelim arkadaşlar yazalım arayalım
nasıl kaldırıyorlarmış bizde sesimizi duyuralım
dizinin kalkmasý çok kötü oldu ne umutlarla tv baþýna geçtik ama dizi malesef kaldýrýldý.ben þunu anlamýyorum forumdaki ankete bakýyorum diðer yerlerdeki anketlere bakýyorum hepsindede ezici çoðunlukla dizinin kalkmamasý yönünde oy kullanýlmýþ nasýl oluyorda küçük bir kesim bu diziyi kaldýrabiliyor iþte burdan çaðrý yapýyorum herkese dizinin geri gelmesi için kampanya baþlatalým.bizlerde tepkimizi koyalým ortaya sessiz kalmayalým.tabi bu mesajý yazarken forumda böyle biþeyin olduðunu görmemiþtim kör tarafýma gelmiþ![]()
yazıklar olsun bir avuş teröristin esiri olduk diziyi kalırmasını sağlayan gizli güçleri şiddetle kınıyorum bu ülke bu tv bu yürekli insanlar hepimiz bir bütünüz bizi bölmeye gücünüz yetmeyecek piç pkklılar tüm ülkücüler adına denizli temsilcisi yaşlı kurt
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri