Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 20/34 ÝlkÝlk ... 101112131415161718192021222324252627282930 ... SonSon
340 sonuçtan 191 ile 200 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nice diziler geldi seyedildi,çıt yok,bunda neden?birileri rahatsızmı oluyor; varsın olsun.bunlar Türkiyenin gerçekleri,bıraksınlarda millet görsün olanları bitenleri.istemeyen zaten seyretmez.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence herkes rtük ün sayfasýna girsin ve tepkisini dile getirsin çünkü bunlara bir dur diyen olmalý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet yayýndan kalkmamalýdýr çünkü birçok olayý su yüzüne çýkmasý nedeniyle korkulan endiþe budur..seyretmeliyiz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dýzýnýn yayýndan kalkmasý lazým cunku kur vede turk ayrýmý yapýlýyor boyle dýzýmý olur býr bayragýn altýnda yaþýyoruz turku kurdumu olurmuþ bakýn kopru dýzýsýne varmý boyle býr ayrým yayýn dan kalktýgý ýcýn memnunum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben bu Türkiyede bir şeyi anlıyamıyorum.Bu ülkede Türküm demek Türklüğü temsil eden ritüelleri kullanmak ayıp sayılır oldu kınanır oldu hatta suç sayılır oldu.Dünyada hiç bir ülkede vatandaşlar kendi milletlerini ve kendine has objeleri sevdiklerinden dolayı kınanmaz üstelik milli duyguları gelişsin diye teşvik edilir. Bunun için çeşitli aktiviteler yapılır.Biz'de ise bu yönde yapılan eserler hep eleştirilir ve küçük görülür.Bunuda kendini aydın sanan enteller ve mütareke basınıda destekler ve halkın arasına karışmış üç beş tane taşeron provakatörde sanki halktan biriymişte desteklermiş gibi gözükür ve bu tezgah her zaman çalışır ve başarılıda olur.Bunlar sözde gerekçelerini çocukların ruhsal gelişimini veya daha masumane bahanelere dayandırarak istediklerini yaptırırlar ve yaptırdılarda.BUNLARI BEN KEDİLERE BENZETİYORUM HEM SEVİYORLAR HEM BAĞIRIYORLAR.Şimdi biz aynı tepkinin çok çok fazlasını göstererek aslında bizimde var olduğumuzu göstermeliyiz.Şunu anlamalıyız:Bu iş Kurtlar vadisi olayından çıkmıştır.Bu düpedüz meydan okumadır.Halkımız uyanık olmalıdır .Bunlar birer alıştırmadır,aklımızda yer yapmaya çalışıyorlar.Bu gibi basit görünen olaylardan sonra Allah bilir neler dayatılacaktır.Kurtlar vadisinin öyle veya böyle,televizyonda veya sinemada gösterime girmesi çok önemlidir.Bunlar istedikleri gibi at oynatamıyacaklarını görmelidirler,göstermeliyiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben bu Türkiyede bir þeyi anlýyamýyorum.Bu ülkede Türküm demek Türklüðü temsil eden ritüelleri kullanmak ayýp sayýlýr oldu kýnanýr oldu hatta suç sayýlýr oldu.Dünyada hiç bir ülkede vatandaþlar kendi milletlerini ve kendine has objeleri sevdiklerinden dolayý kýnanmaz üstelik milli duygularý geliþsin diye teþvik edilir. Bunun için çeþitli aktiviteler yapýlýr.Biz'de ise bu yönde yapýlan eserler hep eleþtirilir ve küçük görülür.Bunuda kendini aydýn sanan enteller ve mütareke basýnýda destekler ve halkýn arasýna karýþmýþ üç beþ tane taþeron provakatörde sanki halktan biriymiþte desteklermiþ gibi gözükür ve bu tezgah her zaman çalýþýr ve baþarýlýda olur.Bunlar sözde gerekçelerini çocuklarýn ruhsal geliþimini veya daha masumane bahanelere dayandýrarak istediklerini yaptýrýrlar ve yaptýrdýlarda.BUNLARI BEN KEDÝLERE BENZETÝYORUM HEM SEVÝYORLAR HEM BAÐIRIYORLAR.Þimdi biz ayný tepkinin çok çok fazlasýný göstererek aslýnda bizimde var olduðumuzu göstermeliyiz.Þunu anlamalýyýz:Bu iþ Kurtlar vadisi olayýndan çýkmýþtýr.Bu düpedüz meydan okumadýr.Halkýmýz uyanýk olmalýdýr .Bunlar birer alýþtýrmadýr,aklýmýzda yer yapmaya çalýþýyorlar.Bu gibi basit görünen olaylardan sonra Allah bilir neler dayatýlacaktýr.Kurtlar vadisinin öyle veya böyle,televizyonda veya sinemada gösterime girmesi çok önemlidir.Bunlar istedikleri gibi at oynatamýyacaklarýný görmelidirler,göstermeliyiz
    KESÝNLÝKLKE.EN AZINDAN ÞU GERÇEÐEDE BEN TEMAS ETMELÝYÝMKÝ BU ÜLKEDE MAALESEF ADAMLIKTA TÜRKLÜK GÝBÝ AYIP SAYILIR OLDU.SAYIN MERAL OKAY HANIMEFENDÝNÝN BÝR GAZETE YAZISINDA BELÝRTTÝÐÝ GÝBÝ BU ÜLKEDE KIRO EGEMENLÝÐÝ VE VAHÞETÝ ALMIÞ BAÞINI GÝDÝYOR.BUNU EN BÜYÜK DELÝLÝDE GAFFUR DENÝLEN ABUK SUBUK BÝR KARAKTERÝN BU KADAR ÇOK SEMPATÝ TOPLAMASI.BU NOKTADA ÝSMET ÝNÖNÜ'NÜN BÝR LAFINA DEÐÝNMEK ÝSTÝYORUM.''NAMUSLULARDA NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMAZSA HÝÇ BÝR ÞEYÝ DÜZELTEMEZSÝNÝZ''.DOLAYISIYLADA BÝZLER GERÇEKTEN ADAMSAK ADAM OLMAYANLARA KARÞI,GERÇEKLERÝ ÖÐRENMEK ÝSTEYEN BÝLÝNÇLÝ VATANDAÞLARSAK BU DÝZÝYÝ YAYINDAN KALDIRAN MÝKROSKOBÝK BEYÝNLÝ ZÝHNÝYETE KARÞI AYNI DURUÞUMUZLA DEVAM ETMELÝYÝZ.HEMDE BUGÜNE KADAR BU ÜLKEDE GÖRÜLMEMÝÞ DÜZEYDE BÝR KARARLILIK GÖSTERMELÝYÝZKÝ BÝR DAHA BÖYLE MÝKROSKOBÝK BEYÝNLÝ ZÝHNÝYETLER BÝRÞEYLERÝ YAPARKEN 50 DEFA DÜÞÜNSÜNLER.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    KESÝNLÝKLKE.EN AZINDAN ÞU GERÇEÐEDE BEN TEMAS ETMELÝYÝMKÝ BU ÜLKEDE MAALESEF ADAMLIKTA TÜRKLÜK GÝBÝ AYIP SAYILIR OLDU.SAYIN MERAL OKAY HANIMEFENDÝNÝN BÝR GAZETE YAZISINDA BELÝRTTÝÐÝ GÝBÝ BU ÜLKEDE KIRO EGEMENLÝÐÝ VE VAHÞETÝ ALMIÞ BAÞINI GÝDÝYOR.BUNU EN BÜYÜK DELÝLÝDE GAFFUR DENÝLEN ABUK SUBUK BÝR KARAKTERÝN BU KADAR ÇOK SEMPATÝ TOPLAMASI.BU NOKTADA ÝSMET ÝNÖNÜ'NÜN BÝR LAFINA DEÐÝNMEK ÝSTÝYORUM.''NAMUSLULARDA NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMAZSA HÝÇ BÝR ÞEYÝ DÜZELTEMEZSÝNÝZ''.DOLAYISIYLADA BÝZLER GERÇEKTEN ADAMSAK ADAM OLMAYANLARA KARÞI,GERÇEKLERÝ ÖÐRENMEK ÝSTEYEN BÝLÝNÇLÝ VATANDAÞLARSAK BU DÝZÝYÝ YAYINDAN KALDIRAN MÝKROSKOBÝK BEYÝNLÝ ZÝHNÝYETE KARÞI AYNI DURUÞUMUZLA DEVAM ETMELÝYÝZ.HEMDE BUGÜNE KADAR BU ÜLKEDE GÖRÜLMEMÝÞ DÜZEYDE BÝR KARARLILIK GÖSTERMELÝYÝZKÝ BÝR DAHA BÖYLE MÝKROSKOBÝK BEYÝNLÝ ZÝHNÝYETLER BÝRÞEYLERÝ YAPARKEN 50 DEFA DÜÞÜNSÜNLER.
    Forum Kurallarý :

*KURAL 7 Mesaj yazarken büyük Harf kullanmak baðýrmak anlamýna geleceði için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayýnýz. Konu Baþlýklarýný Konunun içeriðini ifade eden þekilde seçmeniz gerekiyor. Konu ile Alakalý olmayan Baþlýklar silinebilir. Buna yapýlan itirazlar gözönüne alýnmaz.
    Lütfen forum kurallarýna uyalým mesajýnýzý editlemedim bundan sonra küçük harf kullanmaya özen gösterelim.!!!:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tike® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Forum Kurallarý :

Lütfen forum kurallarýna uyalým mesajýnýzý editlemedim bundan sonra küçük harf kullanmaya özen gösterelim.!!!:45:
    valla kusura bakmayýn capsLock basýlý kalmýþ ondan öyle oldu.sonra bende farkettim.tekrar kusura bakmayýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok güzel tespit yapmýþsýn allah razý olsun tamamen katýlýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TÜrklÜÐÜnden Utananlar Kurtlar VadÝsÝnÝ SansÜrledÝ. Yaziklar Olsun. Hesap Sorulacak GÜnler Yakindir. BÝlsÝnler KÝ BÝzler Hem TÜrk'Üz Hemde Sonsuza Kadar AtatÜrk'ÇÜyÜz.......!!!!!

Sayfa 20/34 ÝlkÝlk ... 101112131415161718192021222324252627282930 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri