REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 21/34 ÝlkÝlk ... 111213141516171819202122232425262728293031 ... SonSon
340 sonuçtan 201 ile 210 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Maalesef Türk Milletine hizmet etmesi gereken kiþi ve kurumlarýn yabancý sermayeye hizmet etmeleri sonucunda gerçekleri anlatmaya çalýþan bir diziyi
    efendilerine dokunduðu için uydurma sebeblerle Türk Halkýna sansür uygulanmýþtýr.
    Dizide a.b.d + a.b + israil in oynadýklarý pis oyunu ne kadar gizlemeye çalýþýrlarsa çalýþsýnlar bunu çoðunluk biliyor artýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merhaba arkadaslar ben avrupadan kadiliyorum biz nasil demokratik ulkede yasayoruz rtuk tecavüzlere sevismelere musade veriyorda gercek hayel olan kurlar vadisini yayindan kaldiriyor bence biz illerleyemeyiz buyle show tv malsef boyun eydi dogan grubu kanal d in parmagi var bu iste slm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gsaray Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    merhaba arkadaslar ben avrupadan kadiliyorum biz nasil demokratik ulkede yasayoruz rtuk tecavüzlere sevismelere musade veriyorda gercek hayel olan kurlar vadisini yayindan kaldiriyor bence biz illerleyemeyiz buyle show tv malsef boyun eydi dogan grubu kanal d in parmagi var bu iste slm
    bilsidim kadara ile show tv boyun eymedi ve hala desteðe devam ediyor ama ellerinden gelen bu kadar

kim ne derse desin herþey rtükde bitiyor ne kadar baský gelirse gelsin gerçekten tarafsýz bakan rtük baktý ki baský cok delikanlý gibi verir istifasýný ceker gider herkesde ayakta alkýþlar

ama o koltuktan olmaya biraz yürek lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sacmalýktan baska bisey degil.
    ne oldu kaldýrdýnýz film daha cok ilgi uyandýrdý sonucta sadece film
    gercek olan dizinin yerine yayýnladýklarý KAN UYKUSU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Acaba bu diziye sizce kimlerin tahammulu yok'da yayından kaldırılması y&#246;n&#252;nde bir baskı uygulanıyor dersiniz. kamuoyuna sorulsa acaba &#37; ka&#231; kaldırılsın der. <<Herkezin ilgiyle izlediği bir diziye>> herkeze iyi geceler.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben ilk bölümüde izlemedim sinemasýnýda.dizi izlemeyi bilmeyenler kendilerini fena kaptýrýyor.bu herkes için geçerli olmayan bi þey.izleyen izler ne diyelim herkeste kumanda denen alet ve bir sürü kanal var.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kan kokusu
    Bir Emekli Paþa açýklýyor
    Bir ölü terorist=10 trilyom
    toplam öldürülen terorist sayýsý * 10trilyon=300 katrilyon(Türkiyemize maliyeti)
    Süleyman demirel Baskýna ugrayan teroristleri öldürmeyin geri çekilin emrin vermiþ sonuçta 10 gün sonra demirelin öldürülmelerinini engellettiði teroristler gelip topraklarýmýzda 15 tane askerimizi þehit etmiþler Demirel utanmadan oraya gidip ispat istemiþ. Paþa soruyor Horozu soruyorlar Horozun tarife ihitiyacý varmý. yani siyasiler ceplerini dolurmak için maalesefki terorün bitmesini istemiyor. bunu biz demiyoruz emekli Paþalar diyor kan kokusu programýnda yazýkki ne yazýk. kaçýranlar varsa youtue de arayýp izlesinlerde gerçkleri görsünler

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Birde s&#246;ylemeyi unuttum, evladı olmayan evlat acısını bilirmiki.
    D&#252;n şehit anasını izlerken kendimi tutamadım veağladım umarım siyasilerde ağlamıştır

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kaldýrýlsýn bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence kaldırılmamalıydı eğer bir mesaj varsa g&#246;rmeliydik.eğer bu dizi saldırganlığa teşvik ediyorsa b&#252;t&#252;n amerikan filimlerindeki kanlı olaylarş d&#246;v&#252;ş sahneleri ne yapıyor onlara her halde kimsenin g&#252;c&#252; yetmiyor

Sayfa 21/34 ÝlkÝlk ... 111213141516171819202122232425262728293031 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri