REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 22/34 ÝlkÝlk ... 121314151617181920212223242526272829303132 ... SonSon
340 sonuçtan 211 ile 220 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben bu kaldırılsın diyenlerin gerçek nedenlerini çok merak ediyorum.Acaba hangi bahanelerin arkasına sığınacaklar?Mantıklı gerekçeler bekliyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýklar olsun böyle zihniyete ve sana her kimsen bu kararý alan
    ve inþallah o þehitlerin kanýnda boðulursunuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tv lerde kimler neresini acmýþ kim neresini göstermiþ kim kiminle boþanmýþ offfff mankene bakk beee akþam firikik vermiþ sende gördünmü köprü dizini izliyorum alt tarafda bir anda son dakika haberi diye yazdý her halde dedim yine bir yerlerde birþeyler oldu megersem son dakika flaþ flaþ flaþ diye geciyor alt yazýda vayyyy beee zerrin özer eþinden son anda boþanmaktan vaz gecmiþ habere bakýn negüzel türkiye ne güzel türkiye kafayý yemiþler bunlarýn alayý ne kadar insanlarý kandýrmakla üstlerine yoktur bunlarýn arkadaþ banene kim kiminle ne yapmýþ kardeþim adam akýllý programlar yayýnlayýn bunlar daha hoþ þeyler bunlar demekki daha cok izleniyor memleket bitmiþ te çif okeye dönülüyor vayyyyyyyyy yawrum wayyyyyyyyy burda yapýlan bir dizi dünyadaki ve türkiyedeki olaylarý yansýtýyor bir þeyler anlatýlýyor dizide avrupa birligi ülkelerinin terörüslere para silah finansman kaynaklarý nasýl saglanýyor bunu anlatýyor avrupa birliginin pisliklerini gösteriyor dizi iyi anlamaya calýþýn

dikkat! bu dizinin kaldýrýlmasý terörislerin zaferi dir okadar çok mutlular ki bu kadar þehit askerlerin kemikleri sýzlýyor bunu kimse unutmasýn bunu yanlýzca þehit anasý babasý anlar
    YAZININ TAMAMINA KATILIYORUM PRÝNCEOFPERSÝA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kurtlar vadisini kaldormak halktan gerçekleri saklamakla eþ deðerdir o dizi bukadar tutlduysa halka hitap ettiði içindir .Kaldýrmak halka yapýlan bir saygýsýzlýktýr bu unutulmadýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türkiye nin gerçekleri ortaya çýkartýldýðý bu dizi nin yayýna devam etmesini istiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocam bence kaldýrlmasýn çünkü bu dizi yürkiyenin gerçeklrini göz önüne getiriyor..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlar ne yapmaya çalýþýyorlar ya. herkesin bildiðini kimden saklamaya çalýþýyorlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BU BÝR BÝLÝMSEL FÝLM MÝ? BELGESEL FÝLM MÝ? NEDEN BUI KADAR ÜZERÝNDE DURULUYOR. KÝMÝ BEÐENÝYOR, KÝMÝSÝ BEÐENMÝYOR? TV' LERDE O KADAR ÇOK BEÐENÝLMEYEN PROGRAM VE FÝLMLER VARKÝ? AÝLE ÝÇÝ ÞÝDDET, KADIN PAZARLIÐI, UYUÞTURUCU KULLANIMI, HACIANALAR-PEZEVENKLER, HIRSIZLAR vs. BUNLARDAN HÝÇ RAHATSIZ OLAN YOK. AMA KONU TERÖRÜRÜN BU ÜLKEYE VERDÝÐÝ ZARARI ANLATAN BÝR FÝLM OLUNCA BÝRÝLERÝ RAHATSIZ OLDU. RAHATSIZ OLANLAR KÝMDÝR BÝLÝR MÝSÝNÝZ? YAPTIKLARI ÝÞLERÝ BU DÝZÝDE BULAN TERÖR BARONLARI

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence yayýnda kalmalý.biz böyle herþeyi yayýndan kaldýracaksan olduðumuz yerde sayar ileriye gidemeyiz.amerikan filmlerine bi bakýp öyle karar verelim.amerikan filmlerinde neler vaqr.ama bir tanesi kaldýrýlmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nedense PKK yandaþý bazý medyalar bu diziden rahatsýz oldular asla ve asla kaldýrýlmamalý. Ülkemizin nasýl insanlar tarafýndan ne þekilde kullanýldýðý bilinsin 3 gün önce PKK yandaþlarý izinsiz gösteri yapmaya çalýþtý ve poliste çatýþtý. Kurtlar Vadisi Terör gerçekleri görmemize yardýmcý oluyor en azýndan. Çocuklarýma kötü örnek oluyor diyen ailelerde önce kendi aile hayatlarýna baksýn bu filmler olmadanda sokak kavgasý okul çetesi vardý lütfen kendi ayýbýnýzý baþka þeylerle kapatmaya çalýþmayýn. Zamanýnda çocuklarýnýzla ilgilenmeyip sonra dizilerle yorum yapmayýn

Sayfa 22/34 ÝlkÝlk ... 121314151617181920212223242526272829303132 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri