REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 24/34 ÝlkÝlk ... 1415161718192021222324252627282930313233 ... SonSon
340 sonuçtan 231 ile 240 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hıc kımse boyle bısey dusunmuyor zaten dusunen varsada hayatının en buyuk hatasını yapar mafya ve dıger pıs gucler zaten cırıt atıyor pıyasada ve hert turlu ıslerı cevırıyor basbakan bıle bır acıklamasında derın devletın oldugunu kabul ettı lutfen bıraz daha gozumuzu acalım

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu tur dızılerde bunların gosterıyor ve bazı bılınmeyen gerceklerı ortaya dokuyor buda bazılarının ıslerıne gelmıyor ve ve hemen sansurlemeye gecıyor lar bırakın gercekler cıksın ortaya mıllet donen dolapları gorsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kaldirilmasin GenÇlerÝmÝz Pkk Nin Ne OlduÐunu Anlasinlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence kaldırılmasın istemeyenler başka kanal seyretsinler biz bu gerici kafayla değil ab ye girmek ab nin kapısından bile geçemeyiz ben izlemek istiyorum kardeşim sen istemiyosan açma kanalı izleme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon10

Alýntý kenanacar Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence kaldýrýlmasýn istemeyenler baþka kanal seyretsinler biz bu gerici kafayla deðil ab ye girmek ab nin kapýsýndan bile geçemeyiz ben izlemek istiyorum kardeþim sen istemiyosan açma kanalý izleme
    sen git gir..seni tutan yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende Sonuna kadar destekliyorum arkadaþlar yazalým Haklarýmýz arayalým
    nasýl Kaldýrýyorlar'mýþ bizde sesimizi duyuralým Bu YASAKÇI Zihniyet genemi Hortladý
    Kurtlar vadisine Yasak getirmekle Milliyetçi Olunmuyor Bunlar Yasaklarý Kaldýrmaya Gelmiþti Hani. Kaldýracaklarsa önce Türban yasaðýný Kaldýrsýnlar verdikleri sözleri Tutsunlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý whiteedevi54 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende Sonuna kadar destekliyorum arkadaþlar yazalým Haklarýmýz arayalým
    nasýl Kaldýrýyorlar'mýþ bizde sesimizi duyuralým Bu YASAKÇI Zihniyet genemi Hortladý
    Kurtlar vadisine Yasak getirmekle Milliyetçi Olunmuyor Bunlar Yasaklarý Kaldýrmaya Gelmiþti Hani. Kaldýracaklarsa önce Türban yasaðýný Kaldýrsýnlar verdikleri sözleri Tutsunlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilk önce amerikan vahþet filimlerini kaldýrsýnlar esas gençleri özendirici degerleri yok edici filimleri getirtip büyük reklamlarla seyrettirip gençleri toplum ve aile degerlerini kaybettiriyorlar bunlarý engelleyeceklerine, türk senaristleri yaptýklarý milliyetçiligi birleþmeyi ön pilana çýkaran yaýmlarý kaldýrmaya çalýþýyorlar kýnýyorum......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

abiler kurtlar vadisi kalkmasýn türkiyenin gercekleri birilerinin kuyruna bastý ondan kaldýrdýlar diziyi .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn kurtlar vadisi

arkadaþlar sansürcü zihniyet yine hortladý.biz bu kafayla avrupa birliðine deðil ancak gençlerbirliðine üye olabiliriz.

Sayfa 24/34 ÝlkÝlk ... 1415161718192021222324252627282930313233 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri