terör terördür.......
Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn
Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn
terör terördür.......
tabiki kalkmamalý. tarihsel bir gerçeði gün yüzüne çýkarýyor. buda bazýlarýnýn iþine gelmiyor. anlaþýlan çoðunluðun sesi bu ülkede kaale alýnmýyor. herkez istiyor bu diziyi seyretmek. Milleti uyandýrýyor diye yayýndan kaldýrýlýyor. uyuyun uyuyun siz böyle daha iyisiniz. ama uyumuyoruz onlar uyuduðumuzu zannetsinler. hep beraber bu iþe tepkimizi koyuyoruz. ayrýca böyle bir konuyu açtýðýnýz için teþekkürler
dursun durduðu yerde gitmesin bir yere
bencede kalkmamalýydý herþeyden mahrum kalýyoruz
aklı başında tek bir dizi vardı onu da kaldırdılar rtük ü kınıyorum
hiç izlemediğim için yorum yapamayacağim.olaylar güncel olduğu için toplumu tahrik edebilir.o nedenle toplum psikolojisi düşünülerek halkın galeyana gelmemesi için kaldırıldığını düşünüyorum.ve olumlu karşılıyorum.
Kurtlar vadisi ve Türkiye bu hususta çok þeyler yazmayý isterdim ama susma hakkýmý kullanmayý tercih ediyorum neden ?????????????? hersese selamlar......................
Seyrettiðimiz her yabancý film sanki gönüllü misyoner.Istavroz çýkaranlar,haçla þeytaný kovanlar,kiliseler vs.Yada onlar üstün biz onlarýn yanýnda silik,sünepe,korkak.Rambo,Rocky,Cesur yürek,vatansever,Robin Hood vs.Hep onlarýn sahte kahraman ve kahramanlýklarýný izledik.En iðrenç korku filmleine ses çýkarmadýk.Þimdi bizden birileri birþeyler yapýyor baþýna gelene bak.
Ürkenler kim.nereleri?Yoksa kovana çomak sokulursa bugüne kadarki kurduklarý düzenleri mi bozulur?
kesinlikle kaldýrýlmasýndan yana deðilim.kurtlar vadisi ve saðýr oda gibi butür içeriði olan filimlerin türkiye insanýna çok þeyler verdiðini düþünüyorum.Aslýnda düþündüklerim bunlarla sýnýrlý deðil örnek verecek olursak kazakistanda dayak yiyen türk iþçilerimizin haklarý devletimiz tarafýndanmý gözetildi yoksa kamu ve resmiyeti olmayan baþka güçlerlemi. Düþünmek lazým arkadaþlar benimki bir fýsýldamaydý.
senaryoya iki tane baldırı çıplak hatun ekleseler aralara biraz entrika biraz karasevda birazda ihanet ortayada karışık politika..........
gerçekten ne kadar uzaklaşırsa o kadar rahat ederler.o zaman kımse de gık ını cıkarmaz..burada böle oluyo bu işler sinsi olcan içten pazarlıklı olcan saman altından su yurutcen...ahhhhh guzel ulkem ah....
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri