Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 27/34 ÝlkÝlk ... 2171819202122232425262728293031323334 SonSon
340 sonuçtan 261 ile 270 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar neden kalkýnsinki yayýndan birþeyler var demekki korktuklarý biz özgür bir ülke deðilmiyiz rambolarý amrikan filmlerini yasaklasalarya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkiyedeki gerçekler neden gizlenmek isteniyor kurtlar vadisi yayindan kalkmasini þiddetle kýnýyorum arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence kalkmalý bu dizi halkýn arasýnda dil din irk ayýrýmýna yol açmaktadýr.ve gençleri þiddete yoneltmektedir bu vatan hepimizin ve sahip çýkalým bu tur yayýnlar turkiyedeki yaþayan halklarýn birligine zarar vermektedir.saygýlar
    Ehmedé Xane

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý seyitcan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence kalkmalý bu dizi halkýn arasýnda dil din irk ayýrýmýna yol açmaktadýr.ve gençleri þiddete yoneltmektedir bu vatan hepimizin ve sahip çýkalým bu tur yayýnlar turkiyedeki yaþayan halklarýn birligine zarar vermektedir.saygýlar
    @seyitcan þu;size sorum dizinin 1.bölümünü izleyip bu kanaatemi eriþtiniz?
    Oysa bizler dizide kardeþi kardeþe kýrdýrýyorlar uyanýk olun denildiði kanaatine eriþtik, diziyi yanlýþ anlayan kim acaba.
    Hem dizi bölen olsa idi herkes emin olsun ki dizinin kalamasýna uðraþanlar yayýnlanmasýna uðraþirdý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kurtlar vadisi dizisinin kalkmasini bende istemiyorum türkiye bizlerin ve hep bizlerin kalacak bir avuc teröristin olmayacak asla kim vatanini böldürmüski bizler böldürelim o kadar askerimiz sehit oldu bosuna degil bunlar.hersey vatan icin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dizinin kalkmasi türkiyedeki olaylari degistirmeyecek bazi olaylar hep gizli kaliyor böyle dizilerle ekrana gelirse belki o zaman gercekleri daha iyi görebiliriz..GERCEKLERDEN KIMSE KACAMAZ:kacsa bile kendini kandirir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kurtlar vadisini kaldýracaklarýna m.ali erbil in proðramýný kaldýrsýnlar.bu ülkede gerçeklere hayýr ahlaksýzlýða evet mantalitesi oldukça daha çok sürünürüz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence m.alının programı kalksın sabahtan mılletın ahlakını bozmaktan basak bır işe yaramıyor buradan rtuke seslenıyorum mali yayından kaldırım nasıl kurtlar vadısını kaldırmasını bılıyorsanız onun kaldırın adam akılı bır sey ızlemeycekmıyızz
    saygılar.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle kaldýrýlmamalý kaldýrýlmasýný isteyenler kendilerine bazý þeyler dokunuyo herhalde bunun piskolojiyi bozduðunu söyleyenler önce orasýný burasýný açanlarý insanlara ahlaksýzlýgý aþýlayan dizi ve proðramlarý kaldýrsýnlar nez in kýlip ine muzur deðil diyenler birzamanlarýn dindar haber sipikeri ve þimdiki rütük baþkaný herþeyi iyi incelesin diyer yorumlarý sizlere býrakýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Düzeltme

Böyle Rezalet Görmedim Arkadaþlar... Güzelim Türkiyemde sayýlarý binlece ifade edilen kiþiler tarafýndan yaklaþýk 30 milyon kiþinin izlediði bir dizi, þöyle veya böyle sudan bahaneler ile yayýndan kaldýrtýlýyor. Peki sorarým Türk halkýna bu diziyi sadece bunlar mý izledi de rahatsýz oldular. Diðer kanallarda her türlü ahlaksýzlýðýn bazit ve yozluðun diz boyu olduðu programlar daha mý iyi? Önce Reying uðruna bu iþe çanak tutan diðer medya patronlarýna sonda da RTÜK yöneticelerine ve bu iþe kim bulaþmýþ ise hepsine lanet olsun...Dizimizi geri istiyorum
    Konu cekici23 tarafýndan (18-02-2007 Saat 16:13 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ifade hatasý

Sayfa 27/34 ÝlkÝlk ... 2171819202122232425262728293031323334 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri