REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 29/34 ÝlkÝlk ... 419202122232425262728293031323334 SonSon
340 sonuçtan 281 ile 290 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kaldýrýlsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BAKANDAN KURTLAR VADİSİNE DESTEK

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, "Kurtlar Vadisi - Terör" dizisinin Radyo Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) giden olumsuz eleştiriler sonrasında yayından kaldırılmasıyla ilgili olarak, "Abdülhamid dönemi geri geldi" dedi.

Diziyi hiç izlemediğini belirten Şener, "Türkiye'de basın özgürlüğü bulunduğunu, sansürün basın özgürlüğüyle bağdaşmayan bir kavram olduğunu" belirterek, şunları söyledi: "Zaman zaman televizyonlara, sinemalara bakıyorum. Rambo, Terminatör tipi çok daha ağır şiddet içeren yayınlar, çok serbestçe bir kez değil, hatta onlarca kez tekrar tekrar çeşitli kanallarda gösterilebiliyor. O zaman şu tartışılır, 'Tüm filmleri, dizileri, eşit ve eşzamanlı aynı ilkeye tabi tutacak bir sisteme ihtiyaç var mı?'"

Şener, İstanbul'da bir grup gazeteciye yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:
    "Yazılı basında böyle bir uygulama olsa bunun adı sansür olur. Abdülhamid dönemi geri geldi. Kuralsız yapılan işleri hiçbir zaman doğru bulmadım. Ben kuralsızlığa karşıyım. Kurallar olmalı ve herkese eşit olmalıdır. Şiddet nedeniyle bir diziyi kaldırırken şiddet içeren Rambo gibi dizi ve diğer filmler oynatılırsa çelişki olmaz mı? Kurallar herkese eşit olmalıdır

bu adamı çok seviyorum.her konuya bir siyasi olarak değilde bir insan olarak yaklaşıyor ve toplumun çoğunluğu neyi istiyorsa onu destekliyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben seyredemedim denk gelmedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr kaldýrýlmasýn.

hayýr kaldýrýlmasýn.bir parça olsun gerçekleri görmemizi saðlýyor.
    :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gecen dönem oyumuzu verdik guvendik dürüst devlet anlayýþý dedik gelgelelim bu devletin bir diziye bile tahammülü yokmuþ ekranlara gercekler yansýtýlýnca malesef acý oluyor sýrf bu yüzden secimlerden bizden cok oy beklerler yazýklar olsun bu anlayýþa bu milletin gercekleri ögrenmeye hakký yokmu arkadaslar soruyorum sizlere .................

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar sagýr odayý seyreden varmý oda törör dizisi bu diziye nedersiniz

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý temel50 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar sagýr odayý seyreden varmý oda törör dizisi bu diziye nedersiniz
    Evet ben her hafta seyrediyorum...senaryo ve oyunculuk olarak gayet baþarýlýlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu diziyi yayýndan kaldýran kaldýrmaya çalýþan insanlarý þidetle kýnýyorum kardeþim bu diziden önce kalkmasý gereken bir sürü müççesel yayýnlar varken gücünüz buna mý yetiyor diyecek vafla birþey bulamýyorum tekrar tekrar þidetle kýnýyorum bu dizi derhal baþlamalýdýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

abi ya kim kaldýrýyoki inye kaldýrýyoki þu diziyi koyun yerine tekrar yyaaa

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben diğer konuyada yazdım ama buraya daha çok bakılıyor herhalde

Aslında bir de olaya şu yönden bakalım. Bu dizi terör üzerine. RTÜK korkmuş olamaz mı? Ben kalkmamasını istiyorum ama bir de bu yönden bakmak lazım.

Sayfa 29/34 ÝlkÝlk ... 419202122232425262728293031323334 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri