kaldýrýlsýn
Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn
Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn
kaldýrýlsýn
BAKANDAN KURTLAR VADİSİNE DESTEK
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, "Kurtlar Vadisi - Terör" dizisinin Radyo Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) giden olumsuz eleştiriler sonrasında yayından kaldırılmasıyla ilgili olarak, "Abdülhamid dönemi geri geldi" dedi.
Diziyi hiç izlemediğini belirten Şener, "Türkiye'de basın özgürlüğü bulunduğunu, sansürün basın özgürlüğüyle bağdaşmayan bir kavram olduğunu" belirterek, şunları söyledi: "Zaman zaman televizyonlara, sinemalara bakıyorum. Rambo, Terminatör tipi çok daha ağır şiddet içeren yayınlar, çok serbestçe bir kez değil, hatta onlarca kez tekrar tekrar çeşitli kanallarda gösterilebiliyor. O zaman şu tartışılır, 'Tüm filmleri, dizileri, eşit ve eşzamanlı aynı ilkeye tabi tutacak bir sisteme ihtiyaç var mı?'"
Şener, İstanbul'da bir grup gazeteciye yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:
"Yazılı basında böyle bir uygulama olsa bunun adı sansür olur. Abdülhamid dönemi geri geldi. Kuralsız yapılan işleri hiçbir zaman doğru bulmadım. Ben kuralsızlığa karşıyım. Kurallar olmalı ve herkese eşit olmalıdır. Şiddet nedeniyle bir diziyi kaldırırken şiddet içeren Rambo gibi dizi ve diğer filmler oynatılırsa çelişki olmaz mı? Kurallar herkese eşit olmalıdır
bu adamı çok seviyorum.her konuya bir siyasi olarak değilde bir insan olarak yaklaşıyor ve toplumun çoğunluğu neyi istiyorsa onu destekliyor.
ben seyredemedim denk gelmedi
hayýr kaldýrýlmasýn.bir parça olsun gerçekleri görmemizi saðlýyor.
:45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gecen dönem oyumuzu verdik guvendik dürüst devlet anlayýþý dedik gelgelelim bu devletin bir diziye bile tahammülü yokmuþ ekranlara gercekler yansýtýlýnca malesef acý oluyor sýrf bu yüzden secimlerden bizden cok oy beklerler yazýklar olsun bu anlayýþa bu milletin gercekleri ögrenmeye hakký yokmu arkadaslar soruyorum sizlere .................
arkadaþlar sagýr odayý seyreden varmý oda törör dizisi bu diziye nedersiniz
bu diziyi yayýndan kaldýran kaldýrmaya çalýþan insanlarý þidetle kýnýyorum kardeþim bu diziden önce kalkmasý gereken bir sürü müççesel yayýnlar varken gücünüz buna mý yetiyor diyecek vafla birþey bulamýyorum tekrar tekrar þidetle kýnýyorum bu dizi derhal baþlamalýdýr
abi ya kim kaldýrýyoki inye kaldýrýyoki þu diziyi koyun yerine tekrar yyaaa
ben diğer konuyada yazdım ama buraya daha çok bakılıyor herhalde
Aslında bir de olaya şu yönden bakalım. Bu dizi terör üzerine. RTÜK korkmuş olamaz mı? Ben kalkmamasını istiyorum ama bir de bu yönden bakmak lazım.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri