çok güzel tespit yapmýþsýn allah razý olsun tamamen katýlýyorum
Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn
Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn
çok güzel tespit yapmýþsýn allah razý olsun tamamen katýlýyorum
KURTLARDAN KARÝKATÜRLÜ TEPKÝ
BÜGÜN PANA YARIN SANA
Konu kralleo tarafýndan (19-02-2007 Saat 18:37 ) deðiþtirilmiþtir.
arkadaslar nýye kaldýrýlsýnký. kurtlar vadýsý sansurlenýyor kaldýrýlýyor ayný saatte serefsýzlerýn satýn alýmýs oldugu býr kanalda rambo yayýnlanýyor o fýlm sýddet ýcermýyormu yok ýcermýyor amerýkan kulturunu anlatýyor deýýlmý artý tum kurt dýzýlerý oynuyor yanlarýndaký marabalara tecavuz edýlýyor bu tarz dýzýler etnýk ayrýmcýlýk deýlmý
Konu istismar tarafýndan (19-02-2007 Saat 19:14 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu dizi türkiyenin gerçeklerini gösteriyordu.Tv lerimizde töre yi alýntý yapan bazý dizilerimiz var niye onlar kaldýrýlmýyorda Kurtlar Vadisi Terör kaldýrýlýyor.Kaldýrýlmasýnda küçük bir payý olanlarý þiddetle kýnýyorum.
arkadaşlar burdaki yorumlara bakıyorum destek yüzde dizinin kaldırılmasında etken olarak olumsuz şikayet onüç bin kişi kalkmasın diyen 3üç bin kişi bu kaldırılsın mesajlarını hayaletlermi yolluyor yada birkaç kişi deişik isimlerlmi yolluyor bence hem bizi hem rütüğü kandırıyorlar
özgür ve demokratik bir ülkede yaþamadýðýmýzý bir kez daha görmüþ olduk demi arkadaþlar
Anlatýlanlarýn çoðu bence doðru güneþ balçýkla sývanmaz yayýndan kaldýrmak çözüm deðil insanlar zaten bunu çoðunu ya biliyor ya da yaþadý.Bence kalkmasý büyük bir ayýp.
be pek izelemezdi arkadaþlar bahsediyordu izledim geçekten güzel diziymiþ neden yayýndan kaldýrdýlar yeniden yayýnlanmasýný temenni ederiz
bazý gerçekleri az yada çok türkiye olaylarýný anlatýyor kaldýrýlmasýn
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri