kaldýrlmasýn
Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn
Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn
kaldýrlmasýn
bence yayýndan kaldýrýlmasýn çünkü türk milleti bu diziyi çok seviyor nedenine gelince türkiyede eskiden yaþanan ve hala yaþanmakta olan bazý þeyler bu diziyle gün yüzüne çýkýyor . ben yayýndan kaldýrýlmasýn diyorum teþekkür ederim.
Ýnþallah ta kaldýrýlmaz.
Ben kurtlar vadisini hiç seyretmedim ama sýrf teröristler istedi diye yayýndan kaldýrýlmasýna karþýyým.
Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
16.00.A1
arkadaslar bu kaldýrama meselesý dýyer medyalarýn býr oyunu eyerký ahlaký ve ya kulturel yapýmýza ve cocuklarýn ruhsal gelýsmesýne zararlý býr program olsay dý oncelýkle her sabah yayýnlanan sabah programlarý kaldýrýlmasý ger-eklý neden cunku sabah ký kadýn programlarý ahlaký .kulturel yapýmýza uymuyor ve de cocuklarý ruhsal olarak kotu etkýlýyor.![]()
valla kesýnlýkle yayýnlanmalý eger yayýnlanmýyosa kopru ve kod adý dýzýlerýde kaldýrýlmalý
Bence yayindan kaldirilmamasi gerekiyordu yayindan kaldirilma sebeplerini açik açik dile getirmeleri gerekiyor yaþakci zihniyetle hib bir yere varilmaz gerçekler elbette gün yüzüne çikar derhal yayinlanmasini üst makamlara arz ederim.Sevgilerimle
Kurtlar Vadisi dizisinin devam etmesini istiyorum.bunun için de rtük le telefon 444 1 178 irtibata geçtimmutlaka izlenmeli ve devam etmelidir.......
Neden korktular acaba, terörün hortlayacağından mı, tırmanacağından mı, yurt içi ve dışında bulunan bölücülerden gelecek tepkilerden mi..... Neden kardeşim neden, zaten terörün içindeyiz ve mücadelemizi veriyoruz, bırakın da yaşadıklarımızı dile getiren böyle güzel dizileri doya doya izleyelim. İçinize sinmeyen nedir, bu dizide? Bunu yasaklayanların kanından şüphe duyarım. Neymiş Samast' lar çoğalırmış; o zaman eğitin bu milleti, gelir seviyesini yükseltin, iş güç sahibi yapın, eline tutuşturulacak paraya tenezzül etmesin. İçinde öldürme arzusu olanı hiç bir şekilde önleyemezsin ki. Hadi diziyi engelledin, interneti de engelleyin de görelim. Boş işlerle uğraşıyorsunuz, boooooooooooooş!......
bence devam etmeli birileri rahatsýz oluyorki baský yapýlýyo bizlerde sesimizi duyuralým saygýlar
kesinlikle kaldýrýlmasýn her þey her konu iþlenebilmeli kaldýrýlmasý saçmalýk....
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri