REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 34/34 ÝlkÝlk ... 92425262728293031323334
340 sonuçtan 331 ile 340 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merhabalar- bence dizinin önce iyibir denetimden geçip öyle yayına verilmesi lazım ve geç saatte yayınlanmalı mesela 23-00 gibi çünkü dizideki konu hassas bir konu yarın öbür gün bu diziden dolayı birtakım olaylar olursa vebalini kim üstenecek bu sebeple iyi denetlenip geç saatte yayınlanırsa bence iyi olur

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dizideki şiddet görüntülerine gelince televizyonda bir sürü şiddet içerikli amerikan filmi yayınlanıyor adamlar bir taraftan girip diğer taraftan çıkıyor kimsenin gıkı çımıyorbizimkiler bir aksion filmi yapıyor iyi veya kötü beğenirsin beğenmezsin ki mesela ben sinema filmini hiç beğenmedim ama sonuç olarak bu şekilde eleştirilmesi yanlış

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Thumb

bence takdir edilecek bir davranýþ buradan RTÜK yetkililerini kutluyorum o diziyi yapanlardan ve polat denilen adamdan nefret ediyorum sokakta bir çocuk görsem ben polatým ben vururum ben döverim diyor ben bizim evde çocuklara bu tür dizileri yasaklýyorum Kurtlar Vadisi denilen dizinin hiç bir bölümüne bakmadým
    ''ÇOCUKLAR BÝZÝM GELECEÐÝMÝZ VE BEN GELECEÐÝMLE OYNAMAM''
    gerçekten resmen saçma bir dizi RTÜK bize iyilik olarak birde bu kadýn progarmlarýný kaldýrsa bence çok güzel olur diye düþünüyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende Sonuna kadar destekliyorum arkadaþlar yazalým Haklarýmýz arayalým
    nasýl Kaldýrýyorlar'mýþ bizde sesimizi duyuralým Bu YASAKÇI Zihniyet genemi Hortladý
    Kurtlar vadisine Yasak getirmekle Milliyetçi Olunmuyor Bunlar Yasaklarý Kaldýrmaya Gelmiþti Hani. Kaldýracaklarsa önce Türban yasaðýný Kaldýrsýnlar verdikleri sözleri Tutsunlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yayından kaldırılması utanc verici ; bence destek verenler kanal listelerinden Show tv 'yi de kaldırsınlar böyle bir kampanya başlatmak daha doğru olur. Bu ülkenin gerçeklerini herkesin bilmeye hakkı var. Tekrar yayınlanmaya başlarsa çoçukların izleyemeyeceği daha geç saate alınması ( 23:00 ) gibi daha doğru olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu dýzýnýn yayýndan kaldýrýlmasýna uzuldum ama bu dýzýye kadar oncelýklý dýzý ve sozde program var oldugunu dusunuyorum madem bu dýzý toplumu olumsuz sekýlde etkýlýyo ozaman býr dusunsunler turban yasagý nýye devam edýyor sýmdýden tesekkurler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabii ki yayýndan kaldýrýlmasýn neden bu insanlar gerçek yüzlerini görmekten korkuyorlar ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bir cok arkadas insanlarin gercekleri bilme hakina sahip oldugunu söylüyor dogrudur cünkü bu Insanlarin hakidir fakat Ben sözkonusu diziyi desteklemek veya desteklememekten ziyade inaniyorumki hic bir zaman olup bitenlerin gercegini Türk halki ögrenemiyecek bunu Türk halki istemediginden degil bilakis hakim olan birileri bunu istemiyor bu dizi yarin yeniden ortayacikabilecek tehlikelere karsi uyarmiyor gecmis 30 yillik düsük yogunluklu savasta 40 bin Insan hayatindan olduktan sonra bu dizi sayesinde mi gercek ortaya cikacak ? bir iki örnek (MIT özel bir operasyon ile apoyu kenyadan getirdi ucaktaki ilk özel tim görüntülerini hatirlayin ama alti yil sonra abd ile bir prüz sayesinde abd liler biz apoyu size postaladik gercegi ortaya cikti neyin karsiliginda ?acelemiz yok birgün belki onuda baskasindan ögreniriz abd ile yapilanson gizli bir antlasmaya göre martin ortalarindan Nisanin ortalarina kadar bir ayi gecmemek ve sadece kandil dagini kapsamak sarti ile abd den operasyon izni alinmis neyin karsiliginda halk düzeyinde bilen varmi? abd Iraki iskal ettiginde turkiyeden izin aldimi? 30 yillik süre icerisinde hangi siyasi görüs iktidara gelmedi? niye bunlar ve diger kurumlar mit ordu ve emniyet gercegi anlatmadi?eyer bunlar anlatmadiysa gercegin ortaya cikmasi bu diziye kalmis ise vay halimiza.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ANKET SONUCLARI

Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn 15.64%
    Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn 84.36%

Anketimize katýlan tum uye arkadaþlarýmýza teþekkurler demek oluyorki halkýmýz kurtlar vadisininin kalkmasýný istemiyor.

Anket sona erdigi için Konu Kapanmýþtýr..

Sayfa 34/34 ÝlkÝlk ... 92425262728293031323334

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri