Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 4/34 ÝlkÝlk 123456789101112131429 ... SonSon
340 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart kimden korkuyoruz

bu dizi azda olsa neler olduðunu anlatacaktýki birileri korktu ne oluyoruz arkadaþlar nerde kaldý bu kahraman milletin evlatlarý dünyayý titreten ecdadýmýzýn kemikleri sýzlýyor üç beþ çapulcunun elinde oyuncak olduk uyan ey türk milleti uyan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu bir haksizlik kurtlar vadisi devam etmeli.hepimiz dekteklememiz lazim boyle bi dizi durdurulmamali.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 kaldýrýlmamalý

arkadaslar bu kaldýrama meselesý dýyer medyalarýn býr oyunu eyerký ahlaký ve ya kulturel yapýmýza ve cocuklarýn ruhsal gelýsmesýne zararlý býr program olsay dý oncelýkle her sabah yayýnlanan sabah programlarý kaldýrýlmasý ger-eklý neden cunku sabah ký kadýn programlarý ahlaký .kulturel yapýmýza uymuyor ve de cocuklarý ruhsal olarak kotu etkýlýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart iyi seyirler

Benim fikrim yayýndan kaldýrýlmasýn.Neden derseniz bu diziler sayesinde bazý gercekler su yüzünü cýkýyor
    --------------------------------------------------------------
    bu sozlere destekleyirem;;;;;;;;;;;;;

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ateþelektronik Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bence insanlarýn maneviyatýyla oynayarak çýkar saðlamayý amçlayan bir dizi..haa bu olaylar olmadýmý? tabiki oldu ama üzerinden yýllar geçti ayný olaylarý þimdi dramatize ederek (ve tüm çýplaklýðýyla ve abartarak) kimin eline biþey geçecek sadece o olaylardan ciðeri yanýp közlenen insanlarý yeniden üzmekten baþka ne olacak...dizinin amacýný ben hala anlamýþ deðilim tek anladýðým dizi yaþanmýþ acýlardan çýkar saðlýyor ve çok zararlý iþler yapýyor...
    Alýntý Arþimet Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn çünkü gençlerimizi hep mafyaya özendiriyor ve kötü örnek oluyor..
    Alýntý hagiwatt Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yayýndan kaldýrýlsýn þiddete hayýr
    Alýntý DELIYUREK03 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    :45: bu dizi turkiyenin puslu vadisinde neler yasandigini,bizim neleri daha bilmedigimizin vede hangi degerlerimiz kayboldu, hangi degerlerimiz hala bozulmamis,sagduyu dedigimiz,ulkemin vicdani yasaklanabilirmi.iki capulcu rahatsiz oldu diye,imrallidaki zatin ne mal oldugunun aciklandigi ,kadin,cocuk demeden olduren teroristlerin gercek amacinin,kime usaklik etiklerinin,efendilerinin kimler oldugunun bilinmesinde ulkenin nerelere suruklenmek istendigi;bu gercegi goren bu vatanin fedekar bekcilerinin nasil fedekarliklarla bu vatana hizmet etiklerinin bilinmesi icin,bu ve buna benzer dizilerin devamindan yanayim,birbardak suda firtinalar koparan yerli isbirlikcilerin oyunlarinin bozulacagi ve ulkenin gercek sahiplerinin irk,dil,siyasi gorus olarak bolunemeyeceginin anlatilmaya ihtiyaci var.hepinize selam ve saygilarimla.

üstat ellerine saðlýk benim söyleyeceklerimin tamamýný söylemiþsin....bu yazýlanda kaldýrýlsýn diyen arkadaþlara gelsin :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nedense dizinin ana konusu binlerce insanýn ölümüne,sakat kalmasýna, ülkemizin milyarlarca dolar zarara uðramasýna neden olan terör olunca bazý
    dýþ odaklý medya imparatorlarýnýn ve bazý "vatandaþlarýn" dizinin yayýndan kaldýrýlmasýný istemelerinin sebebinin ne olabileceðini anlamamak mümkün deðil!
    -tabiki bazý vatandaþlarýmýzýnda dizinin yayýndan kaldýrýlmasýný istemelerinin bir gerçek sebebide gençlerin ruhsal ve sosyal geliþimini olumsuzluða iten bir sonuç doðurma olasýlýðýný hesab etmeleridir bende bu fikre katýlýyorum.-
    ancak gerçekleri dizide olsa bir þekilde halkýmýza göstermek ve hatýrlatmakta ülkesini seven her vatandaþýn en doðal hakkýdýr.umarým diziyi yayýndan kaldýrmaya hiç kimsenin gücü yetmez.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kaldýrýlmasýn...biz arkadaþlarla toplanýp maç izler gibi izliyoruz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kaldýrýlmasýn...biz arkadaþlarla toplanýp maç izler gibi izliyoruz...
    abi kaldýrýlsýn çocuklarýmýza yeðenlerimize kötü örnek teþkil ediyorsa kaldýrýlsýn bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç izlemedim desem inanýrmýsýnýz valla hiç izlemedim hliyle bu konuda bi bilgim yok ama haberlerde gördüm çocuklar onlarýn yaptýklarýný yapýyorlarmýþ burdan yola çýkarak evet kaldýrýlsýn diyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayýn mehmet
    izlemediðiniz bir dizi için izlemeden kaldýrýlmasýný istemek sizce ne kadar mantýklý yinede sizin fikrinizdir saygý duyarýz.

Sayfa 4/34 ÝlkÝlk 123456789101112131429 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri