bu dizi azda olsa neler olduðunu anlatacaktýki birileri korktu ne oluyoruz arkadaþlar nerde kaldý bu kahraman milletin evlatlarý dünyayý titreten ecdadýmýzýn kemikleri sýzlýyor üç beþ çapulcunun elinde oyuncak olduk uyan ey türk milleti uyan
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn
Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn
bu dizi azda olsa neler olduðunu anlatacaktýki birileri korktu ne oluyoruz arkadaþlar nerde kaldý bu kahraman milletin evlatlarý dünyayý titreten ecdadýmýzýn kemikleri sýzlýyor üç beþ çapulcunun elinde oyuncak olduk uyan ey türk milleti uyan
bu bir haksizlik kurtlar vadisi devam etmeli.hepimiz dekteklememiz lazim boyle bi dizi durdurulmamali.
arkadaslar bu kaldýrama meselesý dýyer medyalarýn býr oyunu eyerký ahlaký ve ya kulturel yapýmýza ve cocuklarýn ruhsal gelýsmesýne zararlý býr program olsay dý oncelýkle her sabah yayýnlanan sabah programlarý kaldýrýlmasý ger-eklý neden cunku sabah ký kadýn programlarý ahlaký .kulturel yapýmýza uymuyor ve de cocuklarý ruhsal olarak kotu etkýlýyor.![]()
Benim fikrim yayýndan kaldýrýlmasýn.Neden derseniz bu diziler sayesinde bazý gercekler su yüzünü cýkýyor
--------------------------------------------------------------
bu sozlere destekleyirem;;;;;;;;;;;;;
üstat ellerine saðlýk benim söyleyeceklerimin tamamýný söylemiþsin....bu yazýlanda kaldýrýlsýn diyen arkadaþlara gelsin :45:![]()
nedense dizinin ana konusu binlerce insanýn ölümüne,sakat kalmasýna, ülkemizin milyarlarca dolar zarara uðramasýna neden olan terör olunca bazý
dýþ odaklý medya imparatorlarýnýn ve bazý "vatandaþlarýn" dizinin yayýndan kaldýrýlmasýný istemelerinin sebebinin ne olabileceðini anlamamak mümkün deðil!
-tabiki bazý vatandaþlarýmýzýnda dizinin yayýndan kaldýrýlmasýný istemelerinin bir gerçek sebebide gençlerin ruhsal ve sosyal geliþimini olumsuzluða iten bir sonuç doðurma olasýlýðýný hesab etmeleridir bende bu fikre katýlýyorum.-
ancak gerçekleri dizide olsa bir þekilde halkýmýza göstermek ve hatýrlatmakta ülkesini seven her vatandaþýn en doðal hakkýdýr.umarým diziyi yayýndan kaldýrmaya hiç kimsenin gücü yetmez.
Kaldýrýlmasýn...biz arkadaþlarla toplanýp maç izler gibi izliyoruz...![]()
hiç izlemedim desem inanýrmýsýnýz valla hiç izlemedim hliyle bu konuda bi bilgim yok ama haberlerde gördüm çocuklar onlarýn yaptýklarýný yapýyorlarmýþ burdan yola çýkarak evet kaldýrýlsýn diyorum
sayýn mehmet
izlemediðiniz bir dizi için izlemeden kaldýrýlmasýný istemek sizce ne kadar mantýklý yinede sizin fikrinizdir saygý duyarýz.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri