Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 5/34 ÝlkÝlk 12345678910111213141530 ... SonSon
340 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý nextturk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sayýn mehmet
    izlemediðiniz bir dizi için izlemeden kaldýrýlmasýný istemek sizce ne kadar mantýklý yinede sizin fikrinizdir saygý duyarýz.
    yanlýþ hatýrlamýyorsam bu dizi yüzünden bir çcuk asmýþtý kendini bu benim için büyük bir mantýktýr

ve saygý bizden saygýlarýmla
    Konu Mehmet Kaynaklý tarafýndan (12-02-2007 Saat 22:23 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gençlere,çocuklara kötü örnek olduðundan kaldýrýlsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence þiddet içerikli tüm diziler kaldýrýlmaý malum gençlere kötü örnek oluyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu dizi bence kaldýrýlmalý.neden derseniz ben lisede okuorum.okulun duwarlarýnda memati,polat wb. isimler yazýlý.arkadaþlarýmýz onlar gibi giyinio hatta onlar gibi konuþmaya çalýþýor.tepkiler,recon kesmeler.bu dizi baþlamadan önce ben recon kesme nedir bilmezdim ayrýca.ergenlik dönemindeki gençler herzaman ünlüleri kendilerine örnek almýþlardýr,yanlýþ mýyým? bence bu dize kötü örnek oluor...bunu hem bir öðrenci olarak hemde bu diziyi sewen biri olarak sölüorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aSi-MeLeK Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu dizi bence kaldýrýlmalý.neden derseniz ben lisede okuorum.okulun duwarlarýnda memati,polat wb. isimler yazýlý.arkadaþlarýmýz onlar gibi giyinio hatta onlar gibi konuþmaya çalýþýor.tepkiler,recon kesmeler.bu dizi baþlamadan önce ben recon kesme nedir bilmezdim ayrýca.ergenlik dönemindeki gençler herzaman ünlüleri kendilerine örnek almýþlardýr,yanlýþ mýyým? bence bu dize kötü örnek oluor...bunu hem bir öðrenci olarak hemde bu diziyi sewen biri olarak sölüorum.
    Çok haklýsýnýz bu konuda dizi seyredilmeli ama örnek alýnmamalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Çok haklýsýnýz bu konuda dizi seyredilmeli ama örnek alýnmamalý
    evet haklýsýnýz ama gelde bunu 5.10 yaþlarýndaki çocuklara anlat

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aSi-MeLeK Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    iþte bir sürü örnek daha bence bunlar yetmeli

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kaldýrýlmasýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ahlaki deðerlerimizi yozlaþtýran bir sürü diziler varken,kurtlar vadisinin,yayýndan kaldýrýlmasýný istemek bence haksýzlýk olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Elbette "kaldýrýlmasýn".

Bu anket, forumdaki arkadaþlarýn ilgisini çekmek amacýyla düzenlenmiþ. Haklýlar tabii. Ama anketin bir deðeri, sonucu ve deðerlendirmesi olmasý gerekir. O zaman buradaki anket deðil tartýþma olur ki; bu formata daha uygundur.

Neyse; öyle birilerinin iþine gelmiyor diye dizi kaldýrýlsýn filan demenin mantýðý hiç yok.

Sabahtan akþama amerikan propogandasý yapýlan yada þiddet içeren her diziyi, filmi seyrederken sesini çýkarmayýp, damarýna bastý diye bu diziye karþý çýkmak, karþý çýkarken de saçma gerekçeler, bahaneler uydurmak( çocuklarý þiddete özendiriyormuþ v.s) hiç de adil deðil.

Çocuklarý koruyacaksanýz önce abd kaynaklý çizgi filmlere karþý çýkýn da anlayalým samimiyetinizi...

Saygýlarýmla,

Sayfa 5/34 ÝlkÝlk 12345678910111213141530 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri