REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 5/34 ÝlkÝlk 12345678910111213141530 ... SonSon
340 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tartýsma baya ciddi konu teror oldugu icin onemli ama ben derimki dizinin devamýný seyretmeden karar vermek yanlis olur nitekim benim teorim ilk bolumlerde terore biraz deginip sonra konuyu saga sola cekip ilgi dagitilacak.cokmu muhalifim bilmiyorum ama kýzmak yok birsey soyleyecegim bazý seyleri kabul etmek iste bu beni cok kýzdýrýyor bundan once kurtlar vadisinde islenen konulara dikkat cekmek istiyorum tapýnak sovalyeleri ,mafya ,amerikanýn cuvallarý evet hepsi oldu gercekleri seyrettik yani bier nevi kabul ettik dikkat bu cok tehlikeli kabul etmek sonra bunlara alýsýr hale gelmek sonra hic umursamamak galiba olacak olan bu .birde neden hayatýmýzý bu kadar medyaya bagladik yani ne bileyim kafama takiliyor itiraf edeyim 1.bolumunu seyrettim ama devamýný seyredecegimi sanmiyorum bu benim dunyam bu benim fikrim sucu lisan ettiysem affola sevgiler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý quietman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tartýsma baya ciddi konu teror oldugu icin onemli ama ben derimki dizinin devamýný seyretmeden karar vermek yanlis olur nitekim benim teorim ilk bolumlerde terore biraz deginip sonra konuyu saga sola cekip ilgi dagitilacak.cokmu muhalifim bilmiyorum ama kýzmak yok birsey soyleyecegim bazý seyleri kabul etmek iste bu beni cok kýzdýrýyor bundan once kurtlar vadisinde islenen konulara dikkat cekmek istiyorum tapýnak sovalyeleri ,mafya ,amerikanýn cuvallarý evet hepsi oldu gercekleri seyrettik yani bier nevi kabul ettik dikkat bu cok tehlikeli kabul etmek sonra bunlara alýsýr hale gelmek sonra hic umursamamak galiba olacak olan bu .birde neden hayatýmýzý bu kadar medyaya bagladik yani ne bileyim kafama takiliyor itiraf edeyim 1.bolumunu seyrettim ama devamýný seyredecegimi sanmiyorum bu benim dunyam bu benim fikrim sucu lisan ettiysem affola sevgiler
    Herkesin yorumlarýna tum uyelerin olumlu veya olumsuz saygý duyulmasý lazým düþüncelerinizde sizde haklýsýnýz:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kesinlikle devam etmesinden yanayým... Bende küçükken veya gençken birçok dizi izledim ama hiçbirine uyupta adam vurmaya veya öldürmeye kalkmadým..Allah herkese akýl vermiþ kullanalým diye...O dizilere özenip biþey yapanlarýn zaten içlerinde kötü niyet varmýþtýr.. Diziyi bahane etmesinler derim ben... Saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ben kendi halinde bir tv tamircisiyim.30.1.2007 tarihinde kacýrýldým.15 milyar fidye karþýlýðý serbet býrakýldým.para tesliminde 1 tanesi yakalandý.þu anda sürekli tehdit telefonlarý geliyor.12 gündür dükkanýmý acamýyorum.velhasýl kendi ülkemde kendi þehrimde sürgün hayatý yaþýyorum.sizce kacýranlar kimler biliyomusunuz.**********.
    Konu Mehmet Kaynaklý tarafýndan (13-02-2007 Saat 11:49 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gerçeklerden kaçýlmaz bazý çevrelerin çanýna ot týkýyor dizinin devamýný ve o yürekli insanalrýda ayrýca kutluyorum ülkemizde terör vardýr bu dizide ülkemizin bir gerçeðidir bunu unutmayalým kaldýrýlsýn diyenleride korkaklýkla kýnýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence gençler için tam anlamýyla dayýcýlýk oyunu öðreten bir dizi :S dizi olduðu akþam ortada hiç dayýcýk yokken ertesi gün saðda solda filmde gördüklerini uygulamaya çalýþan aklý olmayan,eðitimsiz,görgüsüz,iðrenç o kadar çok tip çýkýyorki haliyle insanlar bu diziden uzak duruyorlar.çünkü kimse kötü davranýþlar,mafyalýklar içeren bu diziyle haþir neþir olmak istemiyor.tabiki bu benim düþüncem.bence kültür seviyesi yüksek olan her insan bu dizinin dolaylý yönden insanlara kötülük aþýladýðýný ve beyin yýkama yaptýðýný anlayarak uzak durur.biraz aðýr oldu son cümle ama anlatmak istediðimi inþallah anlatabilmiþimdir.sonuç olarak kaldýrýlmalý sýrf gençleri þiddete eðilim verdiði için.yoksa 25 yaþ üstü için bir sorun olmadý olmuyor ve olmazda...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý afacan-1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar ben kendi halinde bir tv tamircisiyim.30.1.2007 tarihinde kacýrýldým.15 milyar fidye karþýlýðý serbet býrakýldým.para tesliminde 1 tanesi yakalandý.þu anda sürekli tehdit telefonlarý geliyor.12 gündür dükkanýmý acamýyorum.velhasýl kendi ülkemde kendi þehrimde sürgün hayatý yaþýyorum.sizce kacýranlar kimler biliyomusunuz.kurtlar vadisinden rahatsýz olanlar.kurtlarýn varlýgýndan rahatsýz olan cakallar.
    Ustam cok geçmiþ olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu dizi insanlarin milli duygularina calisilmis mafyavari argo konusmalari cok olan sacmalik.sirtinda pardosu belinde silah daga cikicaklar simdi.hahahahhahahahhahahahahahahahah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iki kisinin bildigi sir degildir hahahahahahhhahahahahahahaha

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý drvet06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Elbette "kaldýrýlmasýn".

Sabahtan akþama amerikan propogandasý yapýlan yada þiddet içeren her diziyi, filmi seyrederken sesini çýkarmayýp, damarýna bastý diye bu diziye karþý çýkmak, karþý çýkarken de saçma gerekçeler, bahaneler uydurmak( çocuklarý þiddete özendiriyormuþ v.s) hiç de adil deðil.

Çocuklarý koruyacaksanýz önce abd kaynaklý çizgi filmlere karþý çýkýn da anlayalým samimiyetinizi...

Saygýlarýmla,
    sizin bu sözlerinize bende katýlýyorum öncelikle þiddeti daha vahþi bir þekilde gösteren çizgi film ve sinema yapýtlarý var örneðin batman spiderman bunlarda þiddet yokmu þimdi bunlar moda çocuklar arasýnda Türkiye'nin gerçeklerini yansýtan bir dizinin kaldýrýlmasý bence biraz saçma olur bizde ki diðer dizilerde sanki þiddet yokmu çoðuna bakýn mutlaka kavga silah kullanýlmayan dizi çok nadir çýkar saçma magazin ve abuk subuk dizlerle vakit kaybetmek bence hiç akýl alýnacak bir þey deðildir benim fikrim budur saygýlar..

Sayfa 5/34 ÝlkÝlk 12345678910111213141530 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri