REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 6/34 ÝlkÝlk 1234567891011121314151631 ... SonSon
340 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý drvet06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Elbette "kaldýrýlmasýn".

Bu anket, forumdaki arkadaþlarýn ilgisini çekmek amacýyla düzenlenmiþ. Haklýlar tabii. Ama anketin bir deðeri, sonucu ve deðerlendirmesi olmasý gerekir. O zaman buradaki anket deðil tartýþma olur ki; bu formata daha uygundur.

Saygýlarýmla,
    SUPERSATFORUM ANKETLERÝ ,DEÐERLENDÝRMELER VE YORUMLAR Bölümün baþlýgý ve ilk msjda yazanlar zaten bunlar .Yani biz ilgi ceksin diye anket oluþturmuyoruz herkes deðerlendirme ve yorum yapabilir.Gundemde olan konular genellikle bu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    SUPERSATFORUM ANKETLERÝ ,DEÐERLENDÝRMELER VE YORUMLAR Bölümün baþlýgý ve ilk msjda yazanlar zaten bunlar .Yani biz ilgi ceksin diye anket oluþturmuyoruz herkes deðerlendirme ve yorum yapabilir.Gundemde olan konular genellikle bu
    Sevgili Serkan,

Ben, siz neden bunu anket yaptýnýz demiyorum. Benimkisi sadece tesbit.

Ayrýca, son derece haklý olduðunuzu da belirttim. Bu tür anketler foruma ilgiyi arttýrýr. Bu da gerekli bir þey. Forum sürekli güncel olsun, ziyaretçiler her nete girdiðinde uðrasýn dersek forumumuz geliþir, büyür.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý drvet06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sevgili Serkan,

Ben, siz neden bunu anket yaptýnýz demiyorum. Benimkisi sadece tesbit.

Ayrýca, son derece haklý olduðunuzu da belirttim. Bu tür anketler foruma ilgiyi arttýrýr. Bu da gerekli bir þey. Forum sürekli güncel olsun, ziyaretçiler her nete girdiðinde uðrasýn dersek forumumuz geliþir, büyür.
    :45: :45: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Elbette "kaldýrýlmasýn".

Sabahtan akþama amerikan propogandasý yapýlan yada þiddet içeren her diziyi, filmi seyrederken sesini çýkarmayýp, damarýna bastý diye bu diziye karþý çýkmak, karþý çýkarken de saçma gerekçeler, bahaneler uydurmak( çocuklarý þiddete özendiriyormuþ v.s) hiç de adil deðil.

Çocuklarý koruyacaksanýz önce abd kaynaklý çizgi filmlere karþý çýkýn da anlayalým samimiyetinizi...

Saygýlarýmla,
    sizin bu sözlerinize bende katýlýyorum öncelikle þiddeti daha vahþi bir þekilde gösteren çizgi film ve sinema yapýtlarý var örneðin batman spiderman bunlarda þiddet yokmu þimdi bunlar moda çocuklar arasýnda Türkiye'nin gerçeklerini yansýtan bir dizinin kaldýrýlmasý bence biraz saçma olur bizde ki diðer dizilerde sanki þiddet yokmu çoðuna bakýn mutlaka kavga silah kullanýlmayan dizi çok nadir çýkar saçma magazin ve abuk subuk dizlerle vakit kaybetmek bence hiç akýl alýnacak bir þey deðildir benim fikrim budur saygýlar..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tartýsma baya ciddi konu teror oldugu icin onemli ama ben derimki dizinin devamýný seyretmeden karar vermek yanlis olur nitekim benim teorim ilk bolumlerde terore biraz deginip sonra konuyu saga sola cekip ilgi dagitilacak.cokmu muhalifim bilmiyorum ama kýzmak yok birsey soyleyecegim bazý seyleri kabul etmek iste bu beni cok kýzdýrýyor bundan once kurtlar vadisinde islenen konulara dikkat cekmek istiyorum tapýnak sovalyeleri ,mafya ,amerikanýn cuvallarý evet hepsi oldu gercekleri seyrettik yani bier nevi kabul ettik dikkat bu cok tehlikeli kabul etmek sonra bunlara alýsýr hale gelmek sonra hic umursamamak galiba olacak olan bu .birde neden hayatýmýzý bu kadar medyaya bagladik yani ne bileyim kafama takiliyor itiraf edeyim 1.bolumunu seyrettim ama devamýný seyredecegimi sanmiyorum bu benim dunyam bu benim fikrim sucu lisan ettiysem affola sevgiler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý quietman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tartýsma baya ciddi konu teror oldugu icin onemli ama ben derimki dizinin devamýný seyretmeden karar vermek yanlis olur nitekim benim teorim ilk bolumlerde terore biraz deginip sonra konuyu saga sola cekip ilgi dagitilacak.cokmu muhalifim bilmiyorum ama kýzmak yok birsey soyleyecegim bazý seyleri kabul etmek iste bu beni cok kýzdýrýyor bundan once kurtlar vadisinde islenen konulara dikkat cekmek istiyorum tapýnak sovalyeleri ,mafya ,amerikanýn cuvallarý evet hepsi oldu gercekleri seyrettik yani bier nevi kabul ettik dikkat bu cok tehlikeli kabul etmek sonra bunlara alýsýr hale gelmek sonra hic umursamamak galiba olacak olan bu .birde neden hayatýmýzý bu kadar medyaya bagladik yani ne bileyim kafama takiliyor itiraf edeyim 1.bolumunu seyrettim ama devamýný seyredecegimi sanmiyorum bu benim dunyam bu benim fikrim sucu lisan ettiysem affola sevgiler
    Herkesin yorumlarýna tum uyelerin olumlu veya olumsuz saygý duyulmasý lazým düþüncelerinizde sizde haklýsýnýz:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kesinlikle devam etmesinden yanayým... Bende küçükken veya gençken birçok dizi izledim ama hiçbirine uyupta adam vurmaya veya öldürmeye kalkmadým..Allah herkese akýl vermiþ kullanalým diye...O dizilere özenip biþey yapanlarýn zaten içlerinde kötü niyet varmýþtýr.. Diziyi bahane etmesinler derim ben... Saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ben kendi halinde bir tv tamircisiyim.30.1.2007 tarihinde kacýrýldým.15 milyar fidye karþýlýðý serbet býrakýldým.para tesliminde 1 tanesi yakalandý.þu anda sürekli tehdit telefonlarý geliyor.12 gündür dükkanýmý acamýyorum.velhasýl kendi ülkemde kendi þehrimde sürgün hayatý yaþýyorum.sizce kacýranlar kimler biliyomusunuz.**********.
    Konu Mehmet Kaynaklý tarafýndan (13-02-2007 Saat 11:49 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý afacan-1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar ben kendi halinde bir tv tamircisiyim.30.1.2007 tarihinde kacýrýldým.15 milyar fidye karþýlýðý serbet býrakýldým.para tesliminde 1 tanesi yakalandý.þu anda sürekli tehdit telefonlarý geliyor.12 gündür dükkanýmý acamýyorum.velhasýl kendi ülkemde kendi þehrimde sürgün hayatý yaþýyorum.sizce kacýranlar kimler biliyomusunuz.kurtlar vadisinden rahatsýz olanlar.kurtlarýn varlýgýndan rahatsýz olan cakallar.
    Ustam cok geçmiþ olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý afacan-1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar ben kendi halinde bir tv tamircisiyim.30.1.2007 tarihinde kacýrýldým.15 milyar fidye karþýlýðý serbet býrakýldým.para tesliminde 1 tanesi yakalandý.þu anda sürekli tehdit telefonlarý geliyor.12 gündür dükkanýmý acamýyorum.velhasýl kendi ülkemde kendi þehrimde sürgün hayatý yaþýyorum.sizce kacýranlar kimler biliyomusunuz.**********.
    ilk önce geçmiþ olsun ve uslüpsüzde konuþmayýnýz burda izleyen var ve izlemeyen var yani biz izlemeyenler çakalmý olduk þimdi terbiyenizi muhafaza ediniz

Sayfa 6/34 ÝlkÝlk 1234567891011121314151631 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri