SUPERSATFORUM ANKETLERÝ ,DEÐERLENDÝRMELER VE YORUMLAR Bölümün baþlýgý ve ilk msjda yazanlar zaten bunlar .Yani biz ilgi ceksin diye anket oluþturmuyoruz herkes deðerlendirme ve yorum yapabilir.Gundemde olan konular genellikle bu![]()
Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn
Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn
SUPERSATFORUM ANKETLERÝ ,DEÐERLENDÝRMELER VE YORUMLAR Bölümün baþlýgý ve ilk msjda yazanlar zaten bunlar .Yani biz ilgi ceksin diye anket oluþturmuyoruz herkes deðerlendirme ve yorum yapabilir.Gundemde olan konular genellikle bu![]()
Sevgili Serkan,
Ben, siz neden bunu anket yaptýnýz demiyorum. Benimkisi sadece tesbit.
Ayrýca, son derece haklý olduðunuzu da belirttim. Bu tür anketler foruma ilgiyi arttýrýr. Bu da gerekli bir þey. Forum sürekli güncel olsun, ziyaretçiler her nete girdiðinde uðrasýn dersek forumumuz geliþir, büyür.![]()
sizin bu sözlerinize bende katýlýyorum öncelikle þiddeti daha vahþi bir þekilde gösteren çizgi film ve sinema yapýtlarý var örneðin batman spiderman bunlarda þiddet yokmu þimdi bunlar moda çocuklar arasýnda Türkiye'nin gerçeklerini yansýtan bir dizinin kaldýrýlmasý bence biraz saçma olur bizde ki diðer dizilerde sanki þiddet yokmu çoðuna bakýn mutlaka kavga silah kullanýlmayan dizi çok nadir çýkar saçma magazin ve abuk subuk dizlerle vakit kaybetmek bence hiç akýl alýnacak bir þey deðildir benim fikrim budur saygýlar..
tartýsma baya ciddi konu teror oldugu icin onemli ama ben derimki dizinin devamýný seyretmeden karar vermek yanlis olur nitekim benim teorim ilk bolumlerde terore biraz deginip sonra konuyu saga sola cekip ilgi dagitilacak.cokmu muhalifim bilmiyorum ama kýzmak yok birsey soyleyecegim bazý seyleri kabul etmek iste bu beni cok kýzdýrýyor bundan once kurtlar vadisinde islenen konulara dikkat cekmek istiyorum tapýnak sovalyeleri ,mafya ,amerikanýn cuvallarý evet hepsi oldu gercekleri seyrettik yani bier nevi kabul ettik dikkat bu cok tehlikeli kabul etmek sonra bunlara alýsýr hale gelmek sonra hic umursamamak galiba olacak olan bu .birde neden hayatýmýzý bu kadar medyaya bagladik yani ne bileyim kafama takiliyor itiraf edeyim 1.bolumunu seyrettim ama devamýný seyredecegimi sanmiyorum bu benim dunyam bu benim fikrim sucu lisan ettiysem affola sevgiler
Kesinlikle devam etmesinden yanayým... Bende küçükken veya gençken birçok dizi izledim ama hiçbirine uyupta adam vurmaya veya öldürmeye kalkmadým..Allah herkese akýl vermiþ kullanalým diye...O dizilere özenip biþey yapanlarýn zaten içlerinde kötü niyet varmýþtýr.. Diziyi bahane etmesinler derim ben... Saygýlar
arkadaþlar ben kendi halinde bir tv tamircisiyim.30.1.2007 tarihinde kacýrýldým.15 milyar fidye karþýlýðý serbet býrakýldým.para tesliminde 1 tanesi yakalandý.þu anda sürekli tehdit telefonlarý geliyor.12 gündür dükkanýmý acamýyorum.velhasýl kendi ülkemde kendi þehrimde sürgün hayatý yaþýyorum.sizce kacýranlar kimler biliyomusunuz.**********.
Konu Mehmet Kaynaklý tarafýndan (13-02-2007 Saat 11:49 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri