gerçeklerden kaçýlmaz bazý çevrelerin çanýna ot týkýyor dizinin devamýný ve o yürekli insanalrýda ayrýca kutluyorum ülkemizde terör vardýr bu dizide ülkemizin bir gerçeðidir bunu unutmayalým kaldýrýlsýn diyenleride korkaklýkla kýnýyorum
Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn
Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn
gerçeklerden kaçýlmaz bazý çevrelerin çanýna ot týkýyor dizinin devamýný ve o yürekli insanalrýda ayrýca kutluyorum ülkemizde terör vardýr bu dizide ülkemizin bir gerçeðidir bunu unutmayalým kaldýrýlsýn diyenleride korkaklýkla kýnýyorum
bence gençler için tam anlamýyla dayýcýlýk oyunu öðreten bir dizi :S dizi olduðu akþam ortada hiç dayýcýk yokken ertesi gün saðda solda filmde gördüklerini uygulamaya çalýþan aklý olmayan,eðitimsiz,görgüsüz,iðrenço kadar çok tip çýkýyorki haliyle insanlar bu diziden uzak duruyorlar.çünkü kimse kötü davranýþlar,mafyalýklar içeren bu diziyle haþir neþir olmak istemiyor.tabiki bu benim düþüncem.bence kültür seviyesi yüksek olan her insan bu dizinin dolaylý yönden insanlara kötülük aþýladýðýný ve beyin yýkama yaptýðýný anlayarak uzak durur.biraz aðýr oldu son cümle ama anlatmak istediðimi inþallah anlatabilmiþimdir.sonuç olarak kaldýrýlmalý sýrf gençleri þiddete eðilim verdiði için.yoksa 25 yaþ üstü için bir sorun olmadý olmuyor ve olmazda...
bu dizi insanlarin milli duygularina calisilmis mafyavari argo konusmalari cok olan sacmalik.sirtinda pardosu belinde silah daga cikicaklar simdi.hahahahhahahahhahahahahahahahah
iki kisinin bildigi sir degildir hahahahahahhhahahahahahahaha
kaldýrýlmasýn,gerçekleri yansýtýyor.kimseye zorlan izlettirilmiyor.izlemek istemiyen izlemez
nice dizilerimizde artik kilise modasi oldu gerci halk tepkisini hic konusmadan dizileri ortadan kaldirtiyor demekki bu dizi bizden biseyler anlatiyor ki 7-77 izlemek istiyor madem yapilmis birakin agiz tadiyla izlesin millet öyle deyilmi
Bencede kaldýýlmasýn. Gerçekler gün yüzüne bir þekilde çýkmalý. SAGIR ODA ve KURTLAR VADÝSÝ TERÖR her yönüyle insanlarýn TÜRKÝYE üzerinde oynanan oyunlarýn ve kimler tarafýndan yapýldýðýný göstermesi açýsýndan ço önemli buluyorum. Amerikan filimlerine bakým tamamýnda Amerikayý her zaman haklý çýkaracak seneryolar ile ve osmanlýya yapamadýklarýný Türklere yapmak içinde Slvester Stallone Ermeni soykýrýmý varmýþ gibi Filim yapacaðýný duyuruyor. Irakta yaptýklarý zaten malum. Hem Irak ta çalýþmak için giden Türk uçaðýný düþürüyorlar hemde ardýndan HIRANT DÝNK gibi yemeðini yediði tabaðýna pisleyen insanlarý öldürüp nerede duracaðýný bilmeye Türk Medyasýný oyunun içine alarak öldürtüp TÜRK insanýný kandýrýyorlar.
BENCE HER NE OLURSA OLSUN
KURTLAR VADÝSÝS TERÖR ve SAÐIR ODA Vatanýný ve Milletini seven Her TÜRK AÝLESÝNÝN izemesi gereken dizilerdi.
TEÞEKKÜR EDERÝM:
Konuyu açanlara ayrýca Teþekkür Ederim.
siyonist ve ajanlarýn faliyetlerini hýzlandýrdýgý bu günlerde, bu tür dizi ve filmlerin yayýnlanmasýndan son derece memnunuz. yeni yetiþen nesillerin amerika, ingiliz ve yahudi filmleri ile degilde, Türk ulusunun yüceligini, kahramanlýðýný, cesurlugunu ayný zamanda, þefkatli ve merhametli olduðunu anlatan bu tür film ve dizilerle yetiþmesi ülkemizin ve milletimizin geleceði için son derece önemlidir. yapmýþ olduðunuz bu tür çalýþmalarý takdir ediyor , devamýný diliyorum...
Bence kaldýrýlmalý. Unutulmamasý gereken nokta, bütün ülkelerde böyle bir çok oyunlar oluyor. Ülkeler mafya ile boðuþuyor, kendi üstünlüklerini saðlamak uðruna baþka ülkelerin içiþlerine karýþýyor, yönlendirmeler yapmak için uðraþ veriyor, ama bunlarý bir televizyon dizisi yerine doðru dürüst belgesel türü programlardan, araþtýrmacýlardan öðrenmek varken bir tv dizisinden öðreneceksek, ben ne anladým o toplumdan. Unutmamalý ki diziler, filmler (ne kadar gerçek üzerine kurulsalar bile) ticari metalardýr. Satýþý arttýrmak, ilgiyi çekmek için senaryolar hep deðiþtirilebilir.
Saygýlar.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri