dizinin kalkmasi türkiyedeki olaylari degistirmeyecek bazi olaylar hep gizli kaliyor böyle dizilerle ekrana gelirse belki o zaman gercekleri daha iyi görebiliriz..GERCEKLERDEN KIMSE KACAMAZ:kacsa bile kendini kandirir.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn
Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn
dizinin kalkmasi türkiyedeki olaylari degistirmeyecek bazi olaylar hep gizli kaliyor böyle dizilerle ekrana gelirse belki o zaman gercekleri daha iyi görebiliriz..GERCEKLERDEN KIMSE KACAMAZ:kacsa bile kendini kandirir.
kurtlar vadisini kaldýracaklarýna m.ali erbil in proðramýný kaldýrsýnlar.bu ülkede gerçeklere hayýr ahlaksýzlýða evet mantalitesi oldukça daha çok sürünürüz
bence m.alının programı kalksın sabahtan mılletın ahlakını bozmaktan basak bır işe yaramıyor buradan rtuke seslenıyorum mali yayından kaldırım nasıl kurtlar vadısını kaldırmasını bılıyorsanız onun kaldırın adam akılı bır sey ızlemeycekmıyızz
saygılar.....
kesinlikle kaldýrýlmamalý kaldýrýlmasýný isteyenler kendilerine bazý þeyler dokunuyo herhalde bunun piskolojiyi bozduðunu söyleyenler önce orasýný burasýný açanlarý insanlara ahlaksýzlýgý aþýlayan dizi ve proðramlarý kaldýrsýnlar nez in kýlip ine muzur deðil diyenler birzamanlarýn dindar haber sipikeri ve þimdiki rütük baþkaný herþeyi iyi incelesin diyer yorumlarý sizlere býrakýyorum
Böyle Rezalet Görmedim Arkadaþlar... Güzelim Türkiyemde sayýlarý binlece ifade edilen kiþiler tarafýndan yaklaþýk 30 milyon kiþinin izlediði bir dizi, þöyle veya böyle sudan bahaneler ile yayýndan kaldýrtýlýyor. Peki sorarým Türk halkýna bu diziyi sadece bunlar mý izledi de rahatsýz oldular. Diðer kanallarda her türlü ahlaksýzlýðýn bazit ve yozluðun diz boyu olduðu programlar daha mý iyi? Önce Reying uðruna bu iþe çanak tutan diðer medya patronlarýna sonda da RTÜK yöneticelerine ve bu iþe kim bulaþmýþ ise hepsine lanet olsun...Dizimizi geri istiyorum
Konu cekici23 tarafýndan (18-02-2007 Saat 16:13 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ifade hatasý
Her yerde dediðim gibi TÜRKÝYE kendi gerçeklerini görmek istemiyor. Bu olaylarýn hepsi þu son 5 yýlda oldu. Kendilerini görmek istemiyorlar... (Sözüm meclisten dýþarý)
çok iyi oldu kalkmasý tþler rtük:45:
Konu engin tarafýndan (18-02-2007 Saat 17:53 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ekleme
ben cok severek izliyordum diziyi ama,bencede kaldırıldığı iyi oldu nedenine gelince genclerimize cok kötü oldugu düşüncesindeyim...kolaygelsin
FÝLYOS GAR ÞEFLÝÐÝ
bizim genclerimiz çok gözü kara vede aşırı vatan sever bu tür dizilerde gençlerin
kanını kaynatıyor evet bazı tv kanallarında yayınlanan prğramları bende gayrı
ahlaki buluyorum fakat kurtlar vadisi ve benzeri diziler toplum kültürünü tam
kavramamış gençler için adeta kine teşvik edici bir unsurdur bu durumda dizi
yayından kaldırılmalıdır ben kaldırılmasın diyen arkadaşlrın görüşlerine saygı duyarım ancak toplum kültürünü iyi kavramış arkadaşlar ve gençler için sorun
yok birde madalyonun diğer yüzü var saygılar.
Konu muratusta tarafýndan (18-02-2007 Saat 18:29 ) deðiþtirilmiþtir.
![]()
ne türban yasagý kalkacakmý yok kardeþim boþuna sevinme.Kalksa kurlar vadisi yayýndan apo nun cezasý kalkar kuzey ýraktaki yerel güçler tanýnýr amerikanýn dünyayý sömürmesine izin verilir.O kadar dizi varken örf ve adetlerimizi çigneyen insanlýgýmýzý unutturan bunlar yayýnda kalýrken kurtlar vadisi yayýndan kaldýrýlmasý bence dizinin hedefini tutturdugunu gösterir bu dizi birilerinin deligine çomak soktu galiba
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri