Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 27/34 ÝlkÝlk ... 2171819202122232425262728293031323334 SonSon
340 sonuçtan 261 ile 270 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dizinin kalkmasi türkiyedeki olaylari degistirmeyecek bazi olaylar hep gizli kaliyor böyle dizilerle ekrana gelirse belki o zaman gercekleri daha iyi görebiliriz..GERCEKLERDEN KIMSE KACAMAZ:kacsa bile kendini kandirir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kurtlar vadisini kaldýracaklarýna m.ali erbil in proðramýný kaldýrsýnlar.bu ülkede gerçeklere hayýr ahlaksýzlýða evet mantalitesi oldukça daha çok sürünürüz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence m.alının programı kalksın sabahtan mılletın ahlakını bozmaktan basak bır işe yaramıyor buradan rtuke seslenıyorum mali yayından kaldırım nasıl kurtlar vadısını kaldırmasını bılıyorsanız onun kaldırın adam akılı bır sey ızlemeycekmıyızz
    saygılar.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle kaldýrýlmamalý kaldýrýlmasýný isteyenler kendilerine bazý þeyler dokunuyo herhalde bunun piskolojiyi bozduðunu söyleyenler önce orasýný burasýný açanlarý insanlara ahlaksýzlýgý aþýlayan dizi ve proðramlarý kaldýrsýnlar nez in kýlip ine muzur deðil diyenler birzamanlarýn dindar haber sipikeri ve þimdiki rütük baþkaný herþeyi iyi incelesin diyer yorumlarý sizlere býrakýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Düzeltme

Böyle Rezalet Görmedim Arkadaþlar... Güzelim Türkiyemde sayýlarý binlece ifade edilen kiþiler tarafýndan yaklaþýk 30 milyon kiþinin izlediði bir dizi, þöyle veya böyle sudan bahaneler ile yayýndan kaldýrtýlýyor. Peki sorarým Türk halkýna bu diziyi sadece bunlar mý izledi de rahatsýz oldular. Diðer kanallarda her türlü ahlaksýzlýðýn bazit ve yozluðun diz boyu olduðu programlar daha mý iyi? Önce Reying uðruna bu iþe çanak tutan diðer medya patronlarýna sonda da RTÜK yöneticelerine ve bu iþe kim bulaþmýþ ise hepsine lanet olsun...Dizimizi geri istiyorum
    Konu cekici23 tarafýndan (18-02-2007 Saat 16:13 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ifade hatasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Her yerde dediðim gibi TÜRKÝYE kendi gerçeklerini görmek istemiyor. Bu olaylarýn hepsi þu son 5 yýlda oldu. Kendilerini görmek istemiyorlar... (Sözüm meclisten dýþarý)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping

çok iyi oldu kalkmasý tþler rtük:45:
    Konu engin tarafýndan (18-02-2007 Saat 17:53 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ekleme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben cok severek izliyordum diziyi ama,bencede kaldırıldığı iyi oldu nedenine gelince genclerimize cok kötü oldugu düşüncesindeyim...kolaygelsin

FÝLYOS GAR ÞEFLÝÐÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizim genclerimiz çok gözü kara vede aşırı vatan sever bu tür dizilerde gençlerin
    kanını kaynatıyor evet bazı tv kanallarında yayınlanan prğramları bende gayrı
    ahlaki buluyorum fakat kurtlar vadisi ve benzeri diziler toplum kültürünü tam
    kavramamış gençler için adeta kine teşvik edici bir unsurdur bu durumda dizi
    yayından kaldırılmalıdır ben kaldırılmasın diyen arkadaşlrın görüşlerine saygı duyarım ancak toplum kültürünü iyi kavramış arkadaşlar ve gençler için sorun
    yok birde madalyonun diğer yüzü var saygılar.
    Konu muratusta tarafýndan (18-02-2007 Saat 18:29 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BABA_YUKSEL Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende Sonuna kadar destekliyorum arkadaþlar yazalým Haklarýmýz arayalým
    nasýl Kaldýrýyorlar'mýþ bizde sesimizi duyuralým Bu YASAKÇI Zihniyet genemi Hortladý
    Kurtlar vadisine Yasak getirmekle Milliyetçi Olunmuyor Bunlar Yasaklarý Kaldýrmaya Gelmiþti Hani. Kaldýracaklarsa önce Türban yasaðýný Kaldýrsýnlar verdikleri sözleri Tutsunlar
    ne türban yasagý kalkacakmý yok kardeþim boþuna sevinme.Kalksa kurlar vadisi yayýndan apo nun cezasý kalkar kuzey ýraktaki yerel güçler tanýnýr amerikanýn dünyayý sömürmesine izin verilir.O kadar dizi varken örf ve adetlerimizi çigneyen insanlýgýmýzý unutturan bunlar yayýnda kalýrken kurtlar vadisi yayýndan kaldýrýlmasý bence dizinin hedefini tutturdugunu gösterir bu dizi birilerinin deligine çomak soktu galiba

Sayfa 27/34 ÝlkÝlk ... 2171819202122232425262728293031323334 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri