REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 28/34 ÝlkÝlk ... 31819202122232425262728293031323334 SonSon
340 sonuçtan 271 ile 280 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kurtlar yeni bir Vadi buldu

Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yapýmcýlarý, televizyonda yayýnlanmayan diziyi baþka bir yöntemle mutlaka gösterime sunmaya kararlý olduklarýný söylediler. Firma muhtemel pazarlama stratejilerini þöyle açýkladý:

Gerekli hukuki mücadeleyi baþlattýklarýný belirten firma yetkilileri diziyi gerekirse sinema filmi þeklinde vizyona koyacaklarýný, internet ortamýnda yayýnlayacaklarýný ve DVD'lerini piyasaya süreceklerini belirtti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence yayýndan kaldýrýlmasý iyi oldu zaten seyretmiyordum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

üstadlar kurtlar vadisi terörün yayýndan kaldýrýlmasý türk halkýnýn saklanan gizlenen gerçekleri bir dizi aracýlýðýylada olsa öðrenmesine yakýn tarihte yaþanýlanlarýn gün yüzüne çýkmasýnda göstermiþ olduðu baþarý ve hassasiyetin birilerinin veya bu vatana ihanet edenlerin ipliðini pazara dökmesi iþlerine gelmediði için böyle bir yasaða baþ vurmuþlardýr ama pana filmin de açýkladýðý gibi internet ve sinemada halkýn gözünü açmaya devam edecektir þimdiden yollarý çetin ve engelleri çok bizim elimizden gelense destek olmaktýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herkezin elinde uzaktan kumanda varken ve herkes istediði kanalý serbestce izleyebilirken bu dizinin sansür,rtük veya herneyse tarafýndan yayýndan kaldýrýlmasý son derece yanlýþ olmuþtur.inþallah yakýnda baþka bir kanalda yayýnlanýr.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý telat Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence yayýndan kaldýrýlmasý iyi oldu zaten seyretmiyordum.
    kardeþim madem seyretmiyordun kaldýrýlmasý seni neden ilgilendirdi merak ettim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dizinin kaldýrýlamasý seyretmek isteyenleri durdurabilecekmi.?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kaldýrýlsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BAKANDAN KURTLAR VADİSİNE DESTEK

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, "Kurtlar Vadisi - Terör" dizisinin Radyo Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) giden olumsuz eleştiriler sonrasında yayından kaldırılmasıyla ilgili olarak, "Abdülhamid dönemi geri geldi" dedi.

Diziyi hiç izlemediğini belirten Şener, "Türkiye'de basın özgürlüğü bulunduğunu, sansürün basın özgürlüğüyle bağdaşmayan bir kavram olduğunu" belirterek, şunları söyledi: "Zaman zaman televizyonlara, sinemalara bakıyorum. Rambo, Terminatör tipi çok daha ağır şiddet içeren yayınlar, çok serbestçe bir kez değil, hatta onlarca kez tekrar tekrar çeşitli kanallarda gösterilebiliyor. O zaman şu tartışılır, 'Tüm filmleri, dizileri, eşit ve eşzamanlı aynı ilkeye tabi tutacak bir sisteme ihtiyaç var mı?'"

Şener, İstanbul'da bir grup gazeteciye yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:
    "Yazılı basında böyle bir uygulama olsa bunun adı sansür olur. Abdülhamid dönemi geri geldi. Kuralsız yapılan işleri hiçbir zaman doğru bulmadım. Ben kuralsızlığa karşıyım. Kurallar olmalı ve herkese eşit olmalıdır. Şiddet nedeniyle bir diziyi kaldırırken şiddet içeren Rambo gibi dizi ve diğer filmler oynatılırsa çelişki olmaz mı? Kurallar herkese eşit olmalıdır

bu adamı çok seviyorum.her konuya bir siyasi olarak değilde bir insan olarak yaklaşıyor ve toplumun çoğunluğu neyi istiyorsa onu destekliyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben seyredemedim denk gelmedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr kaldýrýlmasýn.

hayýr kaldýrýlmasýn.bir parça olsun gerçekleri görmemizi saðlýyor.
    :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:

Sayfa 28/34 ÝlkÝlk ... 31819202122232425262728293031323334 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri