diziye yönelik olarak rtük e gelen þikayetlerin listesi
Diziye yönelik þikayetlerin bazýlarý þöyle:
-Dizinin kesinlikle yayýnlanmasýný istemiyorum. Daha önce yayýnlanan Kurtlar Vadisi yüzünden liselerde çok olumsuz olaylar oldu. Gençlere kötü örnek olacaðýný, Kürtlere cephe alýnacaðýný ve ýrkçýlýðý körükleyeceðini düþünüyorum,
cevap:
bizler türk kürt hepimiz kardeþiz ve bu bayraðýn altýnda yüzyýllardýr yaþýyoruz.yeterki dýþ güçler bizi rahat býraksýn yoksa bir diziyle biz birbirimize düþman olmayýz.
-Dizi fragmaný terörü teþvik edici. Türkiye'nin terör kaynaklý zararý anlatýlýyor. Terör örgütü bunu duyarsa çok tehlikeli olacaðýný düþünüyorum,
cevap:
duymayanmý kaldý
-Çocuðuma kötü örnek oluyor. Yayýnlanmasýn,
cevap:
amerikan filimlerinde bundan daha çok þiddet sahnesi var lütfen gerçekçi olalým.onlar kötü örnek olmuyorda bunlarmý oluyor.ayrýca kumanda diye bi cihaz var onu kullanýn lütfen ve dizi baþlarken sizi uyarýyor ve oraya kooocaman bir iþaret koyuyor ona dikkat edin.
-Bu dizi bizi 1970'lere geri götürecek. 1970 kuþaðý olarak o günleri yeniden yaþamak istemiyorum,
cevap:
70 kuþaðý deðilim ben 80 kuþaðýyým ama þahsi fikrim artýk o zamanki gibi olaylarýn olacaðýný düþünmüyorum.türkiyemiz geliþiyor ve aydýnlanýyor daha doðrusu dünya geliþiyor
-Kurtlar Vadisi dizisinin önleminin alýnmasýný istiyorum. Psikopat bir gençlik yetiþiyor.
cevap:buna cevap bulamadým bunada siz yorum yapýn
saygýlarýmla (cevaplar þahsýma aittir)
Yer imleri