bence amerikanýn parmahý olabilir kurtlar vadisi ýraktan sonra intikamýný almýþ olabilir ne dersiniz.
Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn
Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn
bence amerikanýn parmahý olabilir kurtlar vadisi ýraktan sonra intikamýný almýþ olabilir ne dersiniz.
Bu ülkede hangi güçlerin egemen olduğuna dair bir sinyal mi bu?
Düşünmek lazım...
Henüz hangi formatta yayına gireceği belli olmadan bile yaygara koparanlara bir anlam veremezken,yayınlandıktan sonra konusu ülkemiz için gerçekten çok önemli olan "terör"olunca susarlar dediğim bu insanlar ya sustu?!!veya başka na....suzlar, şer....sizler hainler devreye girerek diziye müdahele ettiler.
Bence enkötüsüde RÜTÜK denen kukla kurumun (artık kukla olduğu aşikar)bir devleti TÜRK DEVLETİtemsileuzak kalmasıdır.
yazıklar olsun...
sanki yasadýgýmýz yer turkýye degýl kurdýstan bu kadarda oluyormus demekký yazýklar olsun ýnsan ýzleyýnce manevý duygularý kabarýyordu cok yazýk oldu
bunu anlamak için en güzel yöntem sms dir.ücretsiz sms servisi açýlýr.ayný numaradan 2 kez oy yollanmasý engellenir.sonuç kesin ve net olur.13.000 kiþi yüzünden dizi kaldýrýlamaz.bu ülkede 72 milyon civarýnda insan yaþýyor.....kesinlikle yabancý güçlerin engellemesi.insanlarý uyutma taktiði aynen devam ediyor.............olmaz olsun.telefon hattýný iptal ettiler.internet sayfasý kapalý rtükün........neden insanlarýn tepkisinden kaçýyorlar.............
sabah ki rezillikleri görmazler çünkü insanlarý böyle uyutuyorlar..............YAZIKLAR OLSUN .ne diyeyim...................
bir avuç teröristin oyuncaðý olduk.yayýndan kaldýrýlmasýný þiddetle kýnýyorum.
demokratik bir ülkede yasaklama,kýsýtlama olmaz,sadece diktatör rejimde olur
bence isdedikleri oldu onlar istedi biz kaldırdık nasıl bir düzen anlamadım bazen kızıyorum kendi ülkemize çok korkagız diye..
selametle..
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
ýlk bolumunu ýzledým,bilmeyenler için terörün ne amaçlý olduðunu gösteriyor.dizinin oturmuþ ve taraftarý olan bir kadrosu var.gayet güzel olmuþ kalkmamalý bence,ondan önce kalkmasý gereken bir kaç dizi var onlarý kaldýrsýnlar.
arkadaþlar bu gune kadar flim veya dizisini izlemedim ama kaldýrýlmasýndan taraf deðilim saygýlar
kesinlikle yayýna devam etmeli millet bu pisliklerin gerçek yüzünü görmeli
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri