kurtlar vadisini istiyoruz dün ekran karatým vadiyi geri istiyoruz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn
Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn
kurtlar vadisini istiyoruz dün ekran karatým vadiyi geri istiyoruz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vadiyi geri istiyoruz rütük![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Terörle mücadele etmek Devletin asli unsurlarının görevidir.Antiteröre gençliği
özendirirsek bu gibi filmlerle, işte kaos budur.Arkadaşlar gençliğimizi ülke sevgisi
ve milli bir ruhla eğitelim ve bu insanların terorist olmamaları için tedbir alalım ama dış mihraklı terör olaylarına karşı mücadelede devletimizin bu işle görevli
antiterör unsurlarının yapacağı işleri gençliğimize yaptırmaya da kalkmayalım.Bu filme özenecek çok gencimizin olduğunu bir eğitimci olarak biliyorum.Serkan arkadaşımıza da bu konuyu gündeme taşıdığı için teşekkür ediyorum.Selam ve sevgiler
bizim dedelerimiz bu ülkeyi kanlarıyla kurtardılar göğsündeki imanla ve bileklerinin gücüyle koruyup ta bizlere kadar getirdiler bizler ne yapıyoruz bir diziye kilitlenmişiz ülke elden gidiyor nereye gidiyor yaw bu memlekette dizi seyretmeyen milyonlarca insanımız var ve ülkelerini her yerdede koruyor ve bu ülkede oynanan oyunların farkında olup o gözleri çıkarmayı bilirler bir ülkeyi bir dizi kurtarmamıştır....
Bu konudaki düşüncelerimi daha önce birkaç platformda belirtmiştim Burada da belirteyim
Ya bize Türkiye'de ki terör gerçeğini yansıtıyo diyenlere;
Yattığı yerden yazılan senaryolarla,mafyavari tavırlarla Türkiye gerçeği yansıtılmaz.Türkiyede Terör gerçeğini mi öğrenmek istiyorsunuz Buyrun gerçekler burada,senaryo üzerinde değil.
SkyTürk ve Show TV de seyredemeyenler için.
"Kan Uykusu"
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Dizide terörü bitirmeye çalışan Şaşmaz 28 gün askerlikte yan gelip yatıyordu,Güneydoğudaki sorunu nasıl bilsin....
Bknz.
Abdulkadir Şaşmaz'ın oğlu olan Necati Şaşmaz 1971'de Elazığ'da doğdu. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini Kanada'da tamamladı.
Amerika'da 6 sene kalan Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiği sırada geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı. Amerikada yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika'ya varamadan geri dönen Şaşmaz, sonradan ailesinin çekincesi ve ısrarı üzerine Amerika'ya dönmekden vazgeçti.
Amerikada kaldığı dönemde yeşil kart sahibi olan Şaşmaz, bedelli askerlikten yararlanarak, askerliğini 28 gün yaptı. .
Ne kadar vatansevermişki dizi ile terörü bitirmeye çalışıyor...
Buda Yapımcısı Osman Sınavdan alıntı
Kurtlar Vadisi'nin adalet talebini doğurmadığını, aksine kötülüğü korkulacak bir şey olmaktan çıkarttığını, normalize ettiğini, hatta sempati yarattığını düşünüyorum.
Hayır. Bence normalize olmuyor. Siz vatanınız için, sevgilinizden, ailenizden vazgeçer misiniz? Kim vazgeçebilir? Dizinin ana fikri budur.
Siz, vazgeçenlerden biri mi olurdunuz yani?
Bırakın bana bunları.
Yani Türkiye'deki terör gerçeğini Dizi olmasaydı öğrenemeyecektiniz haaa.Ne kadar ilgilisinizki terör gerçeğini öğrenmek için Dizi çekilmesini beklediniz.
O diziyi çevirecek gelen paraları lailada yiyecek.Terör bitecek haaaaa.
Ama bu resimlerdekiler asla lailaya gidemeyecek çünkü senaryoda değil.Gerçekten güneydoğuda idi.
Bu arada bazı platformlarda arkadaşlar kaldırılmasını isteyen kişilerin Güneydoğulu,PKK yanlısı olduğunu yazıyor.
Güneydoğulu değilim Trakyalı'yım.15 ay askerliğin 11 ayında PKK ile karşı karşıyaydım(Dizide senaryo üzerinde değil, gerçek hayatta),Bölüğümden 7 arkadaşımızı şehit verdik..
dizinin kaldırılmasına kınyorum ve korkanların utanmazlıklarını ve secerelerini bir bir ortaya çıkacakları korkusu olduğu kanısındayım arkadaşlar
Bu da bu konudaki bir dostumdan alýntý
o kan uykusu belgeselinin ilk bölümlerindeki opersayona katýlanlardan biri (asteðmen tim komutaný ) olarak yazýyorum bu satýrlarý ...Evet terör Türkiyenin gerçeði ve Necati Þaþmaz ýn kahramanlýk destaný gibi deðil gerçekte olanlar...gerçekte olanlar bambaþka...askerliðim bittikten sonra Atatürke olan saygým bir kat daha arttý ..neden biliyormusunuz ...ve sorun Atatürkçüyüz diye geçinenlere neden milliyetçilere bu kadar düþmansýnýz diye... ve sorun neden Kürtlerle Türkleri savaþtýrmaya uðraþýyorlar ...yüzyýllarca kardeþ olanlar neden düþman oldu diye sorun kendinize...ve þunuda sorun orada teröristlerle mücadele edenler kimler veya hangi siyasi görüþten olanlar diye...(þýrnak taki özel timin silahlarýnýn kabzalarýnda ne iþareti var diye sorun ) kanýný canýný ortaya koyanlar kimler diye sorun kendinize...laila da geceleri eðlenmeye gidenlermi acaba canlarýný ortaya koyanlar yoksa ben bu vatan için canýmý vermekten çekinmem diyenlermi....terhis olacaðým gece çýkan çatýþmada 1 asteðmen kardeþim 1 astsubay arkadaþým ve 7 askerimiz þehit olmuþtu ve ertesi gün onlarýn cenazeleriyle birlikte helikoptere binip diyarbakýra gelmiþtim ...bana ve benim gibi kan uykusunda olanlara en çok koyan nedir biliyormusunuz þehitlerin kanlarýndan ne siyaset ne tartýþma yapýlýr ...bir düþünün kaçýnýz gönüllü olarak güneydoðuda teröristlerle mücadele etmeye gidip ölmeyi göze alýr ...ben uzun zaman önce terhis oldum ...ama bugün gel deseler yine eskiden olduðu gibi gönüllü olurum ve evimi cocuklarýmý býrakýr giderim ...çünki ben Atatürk milliyetçisiyim .Þehitlerin kanlarý üzerine film çevrilmez ...çevrilirse o analarýn küllenmiþ acýlarý canlanýr ...yazýktýr o analara ...canlarýný tekrar tekrar yakmaya kimsenin hakký yok ..hele reyting uðruna hiç yok...uzun oldu ama kusuruma bakmayýn...dolmuþum biraz
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri