REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 19/34 ÝlkÝlk ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... SonSon
340 sonuçtan 181 ile 190 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kohuyla ilgili yaklaþýmlara bakýlýnca ister sevelim ister sevmeyelim ama saygý duyalým.herkes dizinin kendince bir yönüne kitlenmiþ,kah ticari boyutu, kah þiddetmiþ yok efendim siyasetmiþ etnikmiþ v.s.konu bu deðil bence türk milleti yýllarca lay lay loöm programlarla bir serkeþliðe sokuldu uyutuldu uyuþturuldu.ama gerçekleri yansýtan bir þeyler oldumu, demokrasi kýlýfý altýnda korkular hain iþbirlikçilerin sýkýntýlarý baþladý.bu dizide bir gerçeði hemde birebir ve birleþtirici bir þekilde izleyiciye aktarýnca rahatsýzlýklar baþladý.yok þöyle yok böyle ahkamlarý,her fikre saygýlýyým ama bazý arkadaþlar maalesef iþin baþka boyutuna bakýyor, ne yapsýn adamlarýn iþi bu ekmek yemesinmi, þiddetsiz terör olurmuelbet dizi formatý böyle olacak.TÜRK milleti her þeyin farkýndadýr,bilincindedir,sadece bu dizi herkesin içindeki sesi burada görüldüðü gibi çok sesli yapmýþtýr.iþte bu yüzden bu diziye yapýlan haksýzlýk bu kadar tepki almýþtýr.kolay deðil 25 yýl 30.000 bin þehit hiçmi hakkýmýz yok tepkiye ve bu sessizliðin sesini duyuran bu dizi yayýnlanmalý ve her türk tarafýndan izlenmelidir.unutmayalým TÜRK bir ýrkýn deðil birleþtirici özelliði olan bir varolmanýn ve adaletin adýdýr.TÜRK ezelde vardý ebedde de þanýyla, diliyle ,diniyle var olacaktýr. BÝR BAYRAK,BÝR DEVLET. BÝR MÝLLET. NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dýzýnýn yayýndan kalkmasý lazým cunku kur vede turk ayrýmý yapýlýyor boyle dýzýmý olur býr bayragýn altýnda yaþýyoruz turku kurdumu olurmuþ bakýn kopru dýzýsýne varmý boyle býr ayrým yayýn dan kalktýgý ýcýn memnunum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben bu Türkiyede bir şeyi anlıyamıyorum.Bu ülkede Türküm demek Türklüğü temsil eden ritüelleri kullanmak ayıp sayılır oldu kınanır oldu hatta suç sayılır oldu.Dünyada hiç bir ülkede vatandaşlar kendi milletlerini ve kendine has objeleri sevdiklerinden dolayı kınanmaz üstelik milli duyguları gelişsin diye teşvik edilir. Bunun için çeşitli aktiviteler yapılır.Biz'de ise bu yönde yapılan eserler hep eleştirilir ve küçük görülür.Bunuda kendini aydın sanan enteller ve mütareke basınıda destekler ve halkın arasına karışmış üç beş tane taşeron provakatörde sanki halktan biriymişte desteklermiş gibi gözükür ve bu tezgah her zaman çalışır ve başarılıda olur.Bunlar sözde gerekçelerini çocukların ruhsal gelişimini veya daha masumane bahanelere dayandırarak istediklerini yaptırırlar ve yaptırdılarda.BUNLARI BEN KEDİLERE BENZETİYORUM HEM SEVİYORLAR HEM BAĞIRIYORLAR.Şimdi biz aynı tepkinin çok çok fazlasını göstererek aslında bizimde var olduğumuzu göstermeliyiz.Şunu anlamalıyız:Bu iş Kurtlar vadisi olayından çıkmıştır.Bu düpedüz meydan okumadır.Halkımız uyanık olmalıdır .Bunlar birer alıştırmadır,aklımızda yer yapmaya çalışıyorlar.Bu gibi basit görünen olaylardan sonra Allah bilir neler dayatılacaktır.Kurtlar vadisinin öyle veya böyle,televizyonda veya sinemada gösterime girmesi çok önemlidir.Bunlar istedikleri gibi at oynatamıyacaklarını görmelidirler,göstermeliyiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TÜrklÜÐÜnden Utananlar Kurtlar VadÝsÝnÝ SansÜrledÝ. Yaziklar Olsun. Hesap Sorulacak GÜnler Yakindir. BÝlsÝnler KÝ BÝzler Hem TÜrk'Üz Hemde Sonsuza Kadar AtatÜrk'ÇÜyÜz.......!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Maalesef Türk Milletine hizmet etmesi gereken kiþi ve kurumlarýn yabancý sermayeye hizmet etmeleri sonucunda gerçekleri anlatmaya çalýþan bir diziyi
    efendilerine dokunduðu için uydurma sebeblerle Türk Halkýna sansür uygulanmýþtýr.
    Dizide a.b.d + a.b + israil in oynadýklarý pis oyunu ne kadar gizlemeye çalýþýrlarsa çalýþsýnlar bunu çoðunluk biliyor artýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merhaba arkadaslar ben avrupadan kadiliyorum biz nasil demokratik ulkede yasayoruz rtuk tecavüzlere sevismelere musade veriyorda gercek hayel olan kurlar vadisini yayindan kaldiriyor bence biz illerleyemeyiz buyle show tv malsef boyun eydi dogan grubu kanal d in parmagi var bu iste slm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sacmalýktan baska bisey degil.
    ne oldu kaldýrdýnýz film daha cok ilgi uyandýrdý sonucta sadece film
    gercek olan dizinin yerine yayýnladýklarý KAN UYKUSU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Acaba bu diziye sizce kimlerin tahammulu yok'da yayından kaldırılması y&#246;n&#252;nde bir baskı uygulanıyor dersiniz. kamuoyuna sorulsa acaba &#37; ka&#231; kaldırılsın der. <<Herkezin ilgiyle izlediği bir diziye>> herkeze iyi geceler.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben ilk bölümüde izlemedim sinemasýnýda.dizi izlemeyi bilmeyenler kendilerini fena kaptýrýyor.bu herkes için geçerli olmayan bi þey.izleyen izler ne diyelim herkeste kumanda denen alet ve bir sürü kanal var.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gsaray Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    merhaba arkadaslar ben avrupadan kadiliyorum biz nasil demokratik ulkede yasayoruz rtuk tecavüzlere sevismelere musade veriyorda gercek hayel olan kurlar vadisini yayindan kaldiriyor bence biz illerleyemeyiz buyle show tv malsef boyun eydi dogan grubu kanal d in parmagi var bu iste slm
    bilsidim kadara ile show tv boyun eymedi ve hala desteðe devam ediyor ama ellerinden gelen bu kadar

kim ne derse desin herþey rtükde bitiyor ne kadar baský gelirse gelsin gerçekten tarafsýz bakan rtük baktý ki baský cok delikanlý gibi verir istifasýný ceker gider herkesde ayakta alkýþlar

ama o koltuktan olmaya biraz yürek lazým

Sayfa 19/34 ÝlkÝlk ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri