Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn
Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn
bu dizi azda olsa neler olduðunu anlatacaktýki birileri korktu ne oluyoruz arkadaþlar nerde kaldý bu kahraman milletin evlatlarý dünyayý titreten ecdadýmýzýn kemikleri sýzlýyor üç beþ çapulcunun elinde oyuncak olduk uyan ey türk milleti uyan
terör terördür.......
bence mýllet alýsmýstý artýk dýzý basladýgý saatte kýmse dýsarýya cýkmýyor uyle býr hale gelmýstý kaldýrýlmasý cok yazýk olmus kaldýrýlmamasý lazýmdý
tabiki kalkmamalý. tarihsel bir gerçeði gün yüzüne çýkarýyor. buda bazýlarýnýn iþine gelmiyor. anlaþýlan çoðunluðun sesi bu ülkede kaale alýnmýyor. herkez istiyor bu diziyi seyretmek. Milleti uyandýrýyor diye yayýndan kaldýrýlýyor. uyuyun uyuyun siz böyle daha iyisiniz. ama uyumuyoruz onlar uyuduðumuzu zannetsinler. hep beraber bu iþe tepkimizi koyuyoruz. ayrýca böyle bir konuyu açtýðýnýz için teþekkürler
dursun durduðu yerde gitmesin bir yere
bencede kalkmamalýydý herþeyden mahrum kalýyoruz
aklı başında tek bir dizi vardı onu da kaldırdılar rtük ü kınıyorum
hiç izlemediğim için yorum yapamayacağim.olaylar güncel olduğu için toplumu tahrik edebilir.o nedenle toplum psikolojisi düşünülerek halkın galeyana gelmemesi için kaldırıldığını düşünüyorum.ve olumlu karşılıyorum.
Kurtlar vadisi ve Türkiye bu hususta çok þeyler yazmayý isterdim ama susma hakkýmý kullanmayý tercih ediyorum neden ?????????????? hersese selamlar......................
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri