REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Kurtlar Vadisi Dizisi yayýndan kaldýrýlmalýmý

Katýlýmcý sayýsý
601. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yayýndan Kaldýrýlsýn

94 15.64%
  • Hayýr Yayýndan Kaldýrýlmasýn

507 84.36%
Sayfa 24/34 ÝlkÝlk ... 1415161718192021222324252627282930313233 ... SonSon
340 sonuçtan 231 ile 240 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý whiteedevi54 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende Sonuna kadar destekliyorum arkadaþlar yazalým Haklarýmýz arayalým
    nasýl Kaldýrýyorlar'mýþ bizde sesimizi duyuralým Bu YASAKÇI Zihniyet genemi Hortladý
    Kurtlar vadisine Yasak getirmekle Milliyetçi Olunmuyor Bunlar Yasaklarý Kaldýrmaya Gelmiþti Hani. Kaldýracaklarsa önce Türban yasaðýný Kaldýrsýnlar verdikleri sözleri Tutsunlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart kimden korkuyoruz

bu dizi azda olsa neler olduðunu anlatacaktýki birileri korktu ne oluyoruz arkadaþlar nerde kaldý bu kahraman milletin evlatlarý dünyayý titreten ecdadýmýzýn kemikleri sýzlýyor üç beþ çapulcunun elinde oyuncak olduk uyan ey türk milleti uyan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

terör terördür.......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence mýllet alýsmýstý artýk dýzý basladýgý saatte kýmse dýsarýya cýkmýyor uyle býr hale gelmýstý kaldýrýlmasý cok yazýk olmus kaldýrýlmamasý lazýmdý

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki kalkmamalý. tarihsel bir gerçeði gün yüzüne çýkarýyor. buda bazýlarýnýn iþine gelmiyor. anlaþýlan çoðunluðun sesi bu ülkede kaale alýnmýyor. herkez istiyor bu diziyi seyretmek. Milleti uyandýrýyor diye yayýndan kaldýrýlýyor. uyuyun uyuyun siz böyle daha iyisiniz. ama uyumuyoruz onlar uyuduðumuzu zannetsinler. hep beraber bu iþe tepkimizi koyuyoruz. ayrýca böyle bir konuyu açtýðýnýz için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dursun durduðu yerde gitmesin bir yere

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede kalkmamalýydý herþeyden mahrum kalýyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aklı başında tek bir dizi vardı onu da kaldırdılar rtük ü kınıyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç izlemediğim için yorum yapamayacağim.olaylar güncel olduğu için toplumu tahrik edebilir.o nedenle toplum psikolojisi düşünülerek halkın galeyana gelmemesi için kaldırıldığını düşünüyorum.ve olumlu karşılıyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kurtlar vadisi ve Türkiye bu hususta çok þeyler yazmayý isterdim ama susma hakkýmý kullanmayý tercih ediyorum neden ?????????????? hersese selamlar......................

Sayfa 24/34 ÝlkÝlk ... 1415161718192021222324252627282930313233 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri