REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: acemiyim yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart acemiyim yardım

arkadaşlar 500s alalı 25 gün oldu tps leri ve multileri nasıl izlerim 25 gündür formu günlük 2 3 saat okuyorum fakat bi türlü beceremedim yardım edecek arkadaşlar lütfen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ım edebilirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı candar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 500s alalı 25 gün oldu tps leri ve multileri nasıl izlerim 25 gündür formu günlük 2 3 saat okuyorum fakat bi türlü beceremedim yardım edecek arkadaşlar lütfen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ım edebilirler
    arkadaşım ilk önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. örneğinde olduğu gibi explorer pencerisinden cihazın içine gir var/tuxbox/plugıns içine 4.adet dosya var eklenti gönderemediğim için burdan vermiyorum sana dosyayı ama nerden alacağın adresi vereyim bu dosyaları sürükle bırak tekniği ile buraya at sonra cihazda sarı tuş içinde hacsat en üstte bu attığımız yazılım var ordan keyleri güncelle iyi seyirler.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba yardıma ihtiyacım var dreambox 500s aldım ama eski ayarları fabrika ayarna restledım ama nasıl yükliyeceğımı bilmiyurum ve tps bin dosyaları nerden indireceğimi "de bilmiyuırum yardıma ihtiyacım var saygılar..anliyan arkadaşlar *********************

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Msn ve email adresi vermek yasaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı taksi02 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba yardıma ihtiyacım var dreambox 500s aldım ama eski ayarları fabrika ayarna restledım ama nasıl yükliyeceğımı bilmiyurum ve tps bin dosyaları nerden indireceğimi "de bilmiyuırum yardıma ihtiyacım var saygılar..anliyan arkadaşlar *********************
    Bende 500 serisi almak istiyorum. Cihazdan memnunmusun acaba ? Ya da pahalı olmayan modellerden hangisini önerir ustalar ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dreamboxla diğer cihazları hiç kıyaslama kardeşim. Düşünmeden alabilirsin. Adı üstünde rüya kutusu. 500 modeli uygun fiyata alabilirsin. Veya yeni çıkan 500 e yakın modelleri var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

ben su an dreambox 500s kullanıyorum ve işim geregı bır cok cıhaz kullandım ama dreambox cok güzel tafsiye edebilirim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bildiğim kadarı ile fiyatları diğer cihazlara göre yüksek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet yüksek ama değer bence çokta fark yok tabi aradığınız özelliğe göre

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri