REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Sunny AT 1030 DCI SKY emu yazılımı nerden bula bilirim.?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sunny AT 1030 DCI SKY emu yazılımı nerden bula bilirim.?

Sunny AT 1030 DCI SKY cihazım var ama yazılım kabul etmiyor.
    kabul etmiyor derken yazılımı atıyorum ama tam açarken OFF yapıyor ve F harfi çıkıyor. anlayamadım bilen varsa yardım ederse sevinirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sametcakal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sunny AT 1030 DCI SKY cihazım var ama yazılım kabul etmiyor.
    kabul etmiyor derken yazılımı atıyorum ama tam açarken OFF yapıyor ve F harfi çıkıyor. anlayamadım bilen varsa yardım ederse sevinirim...
    Buradaki yazılımı yukleyin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm serkan usta sitede bi ara d+ların 1030da auto verilmişti bulamadım yazılım çalışıyorsa verirmisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aelmas77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm serkan usta sitede bi ara d+ların 1030da auto verilmişti bulamadım yazılım çalışıyorsa verirmisiniz
    arkadaşım serkan beyin verdiği linkteki yazılımda d+ ok zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalarım benim sunny 1030 sky de biss yazılımı yok yazılım için yardımcı olurmusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BODY_LOVE Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalarım benim sunny 1030 sky de biss yazılımı yok yazılım için yardımcı olurmusunuz?

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buraya bakın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri