arkadaşlar benim bir problemim var amos uydusundan 11260 v 27500 frekansından sinyal 62 .sinyal kalitesi 80 .alıyorum fakat tarattığımda kanal bulmuyor bunun nedeni sizce nedir yardım edermisiniz teşkler..
arkadaşlar benim bir problemim var amos uydusundan 11260 v 27500 frekansından sinyal 62 .sinyal kalitesi 80 .alıyorum fakat tarattığımda kanal bulmuyor bunun nedeni sizce nedir yardım edermisiniz teşkler..
bazı frekanslar öyle...sinyal var fakat kanal çıkmıyorturksat dada öyle frekanslar var..belki o kanal feed dir
![]()
arkadaşım eğer lnb ile oynadıysanız bu sorun lnb nin duruş açısıylada alakalı olabiliyor.lnbyi mümkün olduğunca çanağa iyice yaklaştırın ve odaklanmayı iyi ayarlayın düzeleceğini sanıyorum.hotbird te aynı sorun başıma gelmişti çünkü
bu gibi konularda cihazınızın tam olarak modelini ve sistem bilgisini yazarsanız daha iyi yardımcı olabilir. örnek vermek gerekirse 1030 sky modellerinde bu gibi durumlar modül üzründeki yazılım veya bir parça bozulmasından kaynaklanıyor.
yani cihazınızın modelini tam olarak yazarsanız iyi olur. verdiğiniz frekans hangi kanlaın bide o var.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
kullandığım cihaz sunny 9030 fta.sadece 10928 27500 frekansında 1 adet kanal alıyorum oda test barı var sinyal seviyesi 68. kalite 93. (11260 v 27500 sinyal 60 kalite 80 ... 90 lık çanakla alıyorum.ve 1 çanakla sirus 5 derece .7 derece digitürk uydusu.ve amos uydusunu aynı çanakla ve tek lnb ile alıyorum.diyeceksinizki mmümkün değil ama alıyorum..fakat yukarıdada belirttiğim gibi sinyal ve kalite çok yüksak taratıyorum kanal çıkmıyor bunun nedenini bulamıyorum. teşkler...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri