Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Dikkat Gaz Kaçaðý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Dikkat Gaz Kaçaðý

Kadýnýn biri doktora gitmiþ: -"Doktor bey benim biraz garip bir problemim var ben çok sýk ve fazla gaz çýkartýyorum, ancak neyse ki hiç ses ve koku çýkmýyor, yine de her dakika her dakika bayaðý rahatsýz olmaya baþladým lütfen bir çare bulun." demiþ.Doktorda birkaç ilaç yazmýþ ve 1 ay sonra kontrole gelmesini rica edip kadýný yollamýþ. Aradan 1 ay geçer geçmez kadýn yine pat damlamýþ. -"Doktor bey ne yaptýnýz? Yine çok sýk gaz çýkarýyorum ama bu sefer bir koku çýkýyor bir koku çýkýyor, dayanýlýr gibi deðil istediðiniz kadar cam kapý acýn saatlerce gitmek bilmiyor." Doktor memnuniyetle cevap vermiþ: -"Hmmm güzel, demek burnunuzu tedavi edebildik þimdi sýra kulaðýnýzda."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hehe güzel bir paylaþým eline saðlýk

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hehe

Kullanýcý Bilgi Menüsü

karnim acidi gülmekten

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kralleo arkadaþým çok teþekkürler yaw. sabah sabah iyi geldi valla.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri