REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Nextvİsİon 13 Şubat 2007 D+ Ok Yazilimlari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulletfromhell arkadasim sagol tsk cevap icin receiverden sisden bilgisini aynen yaziyorum
    receiver marka nextvision nv-8050 dciz
    S/W:V02.00.07
    H/W:V12.01.A5
    Loder:V2.1.9V4
    C.A.2.2.3 sisden bilgisi bu arkadasim
    uydularda türksat 1C/A 42 E
    astra 23.5 /E
    astra 19.2/E
    arkadasim 23,5 den lig tv felan seyrediyordum arkadas yüklüyordu simdi arkadas dükkanini kapatti bizaman onlar yapiyordu
    19,2 dende premiere aciliyordu suan hic birine bakamiyorum yukarda sisden bilgilerini verdim arkadasim simdiden tesekürler
    bilgi paylasdikca cogalir var olun
    selamlar
    sifo .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bekliyorum Arkadasim
    Selamlar
    Sifo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş,sen bi önce cihazının markasını,HW kodunu,hangi uyduları seyrettiğini ve ne seyretmek istediğini yaz ,ben yardımcı olayım...
    bulletfromhell arkadasim sagol tsk cevap icin receiverden sisden bilgisini aynen yaziyorum
    receiver marka nextvision nv-8050 dciz
    S/W:V02.00.07
    H/W:V12.01.A5
    Loder:V2.1.9V4
    C.A.2.2.3 sisden bilgisi bu arkadasim
    uydularda türksat 1C/A 42 E
    astra 23.5 /E
    astra 19.2/E
    arkadasim 23,5 den lig tv felan seyrediyordum arkadas yüklüyordu simdi arkadas dükkanini kapatti bizaman onlar yapiyordu
    19,2 dende premiere aciliyordu suan hic birine bakamiyorum yukarda sisden bilgilerini verdim arkadasim simdiden tesekürler
    bilgi paylasdikca cogalir var olun
    selamlar
    sifo .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam anlaşıldı...12.01.A5 yazan yazılımı bilgisayarına indiriyorsun...zip dosyasının içinden çıkartıyorsun...daha sonra aşağıda linkini vereceğim yerlerden kurukafa ve kup loader 230 u bilgisayarına indiriyorsun...rs232 kablosuyla bilgisayarın ve receiver arasında bağlantı kuruyorsun...önce kurukafa programını açıyorsun...cihazını arka anahtarından açıp kapatıyorsun,kurukafa programı bilgisayarından receivere yükleniyor...daha sonra kup loader 230'u açıyorsun...dosya seç diyorsun...indirdiğin bu yazılımı seçip okeyliyosun...receiverini arka anahtardan kapatıp açıyorsun...eğer ilk seferde yüklemediyse kup loaderin üstündeki tekrar dene butonuna basıp klavyendeki space bar (Boşluk) tuşuna basıyorsun...kup loaderde mühendis modu yazar....tekrar receiverini arka anahtardan kapatıp açıyorsun cihaz yüklenmeye başlar...kup loaderde bitti yazısı çıkana kadar bekle...o yazı çıkınca yükleme tamamlanmıştır...yükleme bitince eline kumandayı alıp sarı+mavi+yeşil+menü tuşlarına basıp *** listesini açıyorsun...sarı tuşuna basıp *** listeni resertliyor exit diyerek çıkıyorsun....daha sonrada oturup seyrediyorsun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

al kardeş bunlarda ihtiyacın olan kurukafa ve kup loader

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulletfromhell konuya acıklık getirmiş.Uyelerimiz bunu yeni yazılım sanabilirle konu eski oldugu için ve dosyalar gecerliligini yitirdigi için kapanmıştır

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri