Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
38 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Siz olsanız Digitürkmü takdırırdınız yoksa D-smartmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bbulent Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aylık abonelik ücreti almayacaklar bunun yerine cihaz satıyorlar ama kısa bir süre sonra asıl bomba kanallar izle öde sistemi olacak bence oradan asıl parayı alacaklar,
    Ayrıca geçen bir siteden Next'in D-Smart cihazına baktım 290 YTL bu faiş bir rakam değilmi ?
    Evet cok faiş bir rakam kendileri oturup seyrederler işte Verdikleri tematik kanallar kanal d nin arşiv kanalları eski adlarıyla star 1-2-3 diye giden kanallar. starın kanallarıyla platfrom kuruyorlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İkisinide taktırmazdım..
    Konu Yaban Ali tarafından (13-02-2007 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kalite bakımından digitürk elbette d -smart a beş çeker en azından onun oturmuş bir sistemi var yıllardır ve yayın tarzı güzel yani d+ gibi tps gibi bir yayın politikası izliyor ama d-smartta bakalım neler olacak neler gelişecek zamana bırakmak lazım ama şöyle bi durum var digiturk ilk başladığında da bu haliyle başladı yani sistemli girdi işe d-smart türksattaki kanalların yanına bi kaç kanal ekleyip öyle bi platform oluşturmaya uğraşıyor hal böyle olunca zaten uydu merakı olanlar d-smart almaz ki!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence şuan digitürk D-smarttan daha kaliteli ama D-smart daha yolun başında zaman gösterecek ikisinin kalitesini.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yazıkki ikisinide taktırmam. sokağa atacak param yok bize uydu yayınları yeterde artar bile ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence digitürk d smarta şu an icin 10 basar.D smartta ne kanalı olduğunu valla ben bildiğimi söyleyemem.Ama digitürk ü izledim daha önce güzel kanallar var.Bence d smartın daha cok uğraşması gerek digitürke yetişmesi icin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ıkısıde bos bence klıtelı bır fılım kanalı yok ıkısındede bu benım secımım ben yerınızde olsam ıkısınede para yatırmam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ArkadaŞlar Ne SoĞan Gurubu Ne DİgÜtÜrk Bunlar Hep Soyguncu Bence Fta Kanallardan ŞaŞmayalim Yerlİ Mali Yurdun Mali Şİmdİye Kadar KaÇ KİŞİ YeŞİlÇam Tvyİ İzledİ DeĞmez Onlar Zaten Ermenİdestekcİsİ Paranizi SokaĞa Atmayin Derİm Tabİkİ Bu Benİm Fİkrİm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

normal uyduda 190 dıecg motor takınca 4000 kanal varken demode filmler t matik kanallarla ne uğraşalım d simart iki aydır film oynatıyor iyi bi şey görmedik değmez bu teknoloji de bence bir yere bağlanmaya gerek yok saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı e®tan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    En iyisi normal uydu.En azından özgür oluyorsunuz.Aylık para ödeme falan yok:45:
    bende sana katılıyorum

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri