Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
38 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Siz olsanız Digitürkmü takdırırdınız yoksa D-smartmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sansui free tv kazığını unutmayalım d-smart lada bir kazık atacaklar gibi geliyor bana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam ceplerini nasıl dolduracaklarını düşünen bir sistem bana uymaz, aynı normal digitale devam,saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar D smart'ın abonelik sözleşmesinin 4'nci maddesini iyi okuyun,diyorki abone olmanız cihazı almanız bizden istediğiniz türde ve şekilde yayın talep hakkı vermez diyor.Yani ben ne yayınlarsam onu seyretmek zorundasın ve hangi kanalı paralı hangisini parasız olacağına ben karar veririm diyor, ve kanalların içeriklerini o yüzden şimdiden açıklamıyor, hayali konuşuyor. Lütfen abonelik sözleşmesini anlıyarak iyi okuyun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamlar para kazanmak için her yolu deniyorlar atıyorlar kazıkları derdi bize düşüyor seyrettiğimiz uydular bize yeter

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar D smart'ın abonelik sözleşmesinin 4'nci maddesini iyi okuyun,diyorki abone olmanız cihazı almanız bizden istediğiniz türde ve şekilde yayın talep hakkı vermez diyor.Yani ben ne yayınlarsam onu seyretmek zorundasın ve hangi kanalı paralı hangisini parasız olacağına ben karar veririm diyor, ve kanalların içeriklerini o yüzden şimdiden açıklamıyor, hayali konuşuyor. Lütfen abonelik sözleşmesini anlıyarak iyi okuyun.
    çok ciddi bir ayrıntı bunlar bu kafayla iş yapamaz bu bir gerçek..
    selametle.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar D-SMART Tamamiyle hayal ürünü çok fazla ragbet etmeyiniz elinizde kalır sansuileri unutmayalım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aydın Doğan uydu piyasasında girdi,artık bu işten ekmek yemek zorlaşır sanırım...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SEYFİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aydın Doğan uydu piyasasında girdi,artık bu işten ekmek yemek zorlaşır sanırım...
    Girmediği neresi kaldı ki..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar malum yeni platform geldi dengeelr bozuldu..
    lig tv yi saymazsanız hangisi kalite ve fiyat olarak avantajlı..
    selametle...
    baba ikisinede ödeyecek keriz param yok aboneye ne sunuyorlarki para verelim
    5 ay bir flimi kaldırmıyorlar dt nin tek cazibesi lig maçları D smart için daha çok
    erken bekleyip görmek lazım saygılar sunarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence daha zaman var önyargılı olmayalım
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri