bence çatılardaki antenler komple kalkmalı asıl sorun o çevre kirliliği hiç te guzel görünmüyor başka bir sistem bulmak lazım ama ne?Konuyla uzak bir ilgisi var...
bence çatılardaki antenler komple kalkmalı asıl sorun o çevre kirliliği hiç te guzel görünmüyor başka bir sistem bulmak lazım ama ne?Konuyla uzak bir ilgisi var...
bence en iyisi normal uydu yayını
bekleyip görmek lazım şimdilik nasıl olsa uydumuz var acele etmeyelim arkadaşlar
turksatta 150 kanal varda kac tansesini otrup ızlıyoruz.amaç fılm ıse ne d smart ne dıgıturk asla tercıh etmeyecegım ısler.alıyorum dvd yı dolby dıgıtal amfıyle ozgurce ve gercek sesle ızlıyorum tv den yayın yapan ve sesı stero veren fılmlerı ızlemek benı tatmın etmez.
hiçbiri en güzeli kendi alıcın
sn. adminim ben bütün müşterilerime ençok yazılım desteği olan uydu alıcılarını tavsiye ediyorum.hiçbir şekilde 2 yıldan fazla garanti veren (servislerini öldüren) markalrı satmıyorum.gerek digitürk ve gerekse d-smart hiçbir şekilde satmam ve müşterilerime aldırmam.zaten dsmartın yerine ben olsaydım hiçbir şekilde dekoder ithal etmeden irdeto-2 şifreleme sistemiyle yüklü kart satardım ve elinde cı/reader cihazı olan milyonlarca cihaz sahibine en ucuz şekilde ılaşıp yayınlarımı izletirdim.zaten her cihaz ve modül irdeto-2 kartları okuyor.digitürk reklamlarında biz digitalcilerin ekmeğiyle oynamak için ne gerekiyorsa yapıyor.1 dolara alınan boş kartlar yüklendikte sonra film-film+spor-film+belgesel gibi sınıflandırılıp müşterilere 50/80/100 dolar gibi fiyatlara satılabilir ve müşteriye 300-350ytl ye cihaz kakalanmadan (memleketin dövileri de murdoka yedirilmeden ) gayet güzel para kazanılabilir ve dsmart en kısa zaman zarfında yüzbinlerce uydu cihazı sahibine ulaşabilirdi.gerek digitürk ve gerekse dsmart biz uydu cihazı satıcılarının ekmeğine ortak olmak için uğraşmaktadırlar.ben hiçbir digital platformu desteklemem.zaten aydın doğanın dsmart teknik müdürünün kafası çalışsaydı NDS sistemi yerine irdeto-2 sistemini tercih edip en az maliyet ile en kısa sürede ençok üye sayısına ulaşıp en az yatırım gideri ile biz uyducularında desteğini kazanarak digital platform piyasasında 3 ay içinde digitürkü de sollayıp bir numara olurlardı.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri