Arkadaşlar,
bu cihazlar nasıl? Kullanımı, Kanal hafısazı, kanalların yerleri değiştirebiliyormu?
Cihaz hakkında hiç kimse bilgi vermiyor.
Selamlar
Teşekkur: 0
Arkadaşlar,
bu cihazlar nasıl? Kullanımı, Kanal hafısazı, kanalların yerleri değiştirebiliyormu?
Cihaz hakkında hiç kimse bilgi vermiyor.
Selamlar
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
bu listede 77 tane tv kanalı 27 tanede radyo var halbuki türksat uydusunda 170 tane civarı tvkanalı ve yaklaşık 60-70 tanede radyo var ama bu listde o kadar kanal yok
Bencede kimse cihaz degiştirmesine gerek yok. bence
türksattan fazladan 10 kanal çekiyor.göz boyama
bu mu digitürk le yarışacakmış
güldürmeyin milyonları
bunlar zaten bedava seyrediliyor kaldıki birkaç kanal için değmez herhangi bir yenilik yok daha öncede doğan gurubu free tv diye millete bir sürü cihaz sattı ve fos çıktı bu mevcut kanallarla müşteri toplayamazlar digitürkten bir fazlalığı yok
sevgili arkadaslar eğer elinizde eski star dijital olanlar varsa bir baksınlar çünkü benim elimde var 190 kanal giriyor tek trans poderden 12652 h 22500 yaptınızmı kanallar otamatik olarak sıralıyor tabi bu cihazda kanalların yarıdan fazlasında sinyal var görüntü yok sadece ilgilenenler için bir bilgi saygılarımla
bu haliyle d smart kocaman bir balon çünkü ben 3 çanakla(türksat-hotbird-hispasat) o kadar çok film belgesel müzik haber yerel yani aklınız gelen bir sürü kanalı zaten bedavaya izliyorum ne diye smart alayım beni cazip edecek bi yanı yok![]()
para tuzağı bunlar, 2-3 tane çok kalitesiz film kanalı için bence de değmez
Digitürk'deki film kanalları çok daha kaliteliydi, bu şekilde ancak uydudan felan anlamayanların gözünü boyarlar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri