arkadaşlar yapmayın neyi çöpe atıyorsunuz bekleyin 20 gün daha bunlar da başlar uydu mu?Smart mı yaygaralarına 35 kanal için uydu mu terkedeceğiz.Yakında patlarlar merak etmeyin.
arkadaşlar yapmayın neyi çöpe atıyorsunuz bekleyin 20 gün daha bunlar da başlar uydu mu?Smart mı yaygaralarına 35 kanal için uydu mu terkedeceğiz.Yakında patlarlar merak etmeyin.
şu aşamada d smart bence koskoca bir fiyasko
:welcome:
doğrudur arkadaşlar.
dıscovery i veriyorlar ama şifresiz yayın yaptığı günden beri her belgeseli yaklaşık haftada 5 6 kez belki daha fazla tekrar tekrar verıyorlar.her ay yenılenmıyor bile.sureklı aynı bant yayını için bence değmez bu platform ıcın cıhaz almak.zaten dıger d spor pluslar kanaldan baska her seye benzıyor.fılm ıcınse her zaman tercıhım dvd dır.hıc bı kanal o kalıtede fılm veremıyor kı degmez.dolby 5.1 yayın yapan bı tane kanal yok turkıyede platform olarak.
ya arkdaşlar biz nerdeyse bütün önemli kanalları bedava seyretmiyormuyuz
nediye alacagızki memnun degilmiyiz
örnek olarak
tvcabo
d+
tps
premier
bunları emuyla veya kartla seyrediyoruz
daha neisteyelimki yeni cahazi
ben burdan emegi geçen üstatlara tşk birborç bilirim
çalışmalarında başarılar dilerim
saygılarımla
Merak ediyorum D smart alacaklar hangi kanallar için alacaklar.Seyretmeye değecek hiç bir kanal yok.Aydın Doğan bu sistemi maçlar için kurdu daha fazla nasıl yararlanırım diye düşünüyor.D smart alırken imzalanan sözleşmenin 4'ncü maddesini anlıyarak iyi okuyun,dışı farklı içi humax olan bu cihazı almanız ve D smart'a üye olmanız benden istediğiniz kanalları talep etme hakkı vermez diyor. Kısaca ben ne verirsem onu seyredersin,hangi kanalların ücretli olup olmıyacağını ben belirlerim diyor.Müşterinin hiç bir konuda söz hakkı yok.Enayi yerine koyuyor.Ben'de 3 çanak var Türksat,hotbird ve sirus diğeride hispasat 4 uydu seyrediyorum valla hiç şikayetim yok.Hiç bir güç de bana D smart aldıramaz.Attan inip eşeğe binemem.
maçları yayınlarlarsa ancak ozaman cihaz almaya değer şuan için hiç gerek yok
iyi hoş kardeşimde bu iş sansuinin maç yayınını alacağız yalanına dönmesin
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri