REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: D-Smartta izlenecek kanalların listesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yapmayın neyi çöpe atıyorsunuz bekleyin 20 gün daha bunlar da başlar uydu mu?Smart mı yaygaralarına 35 kanal için uydu mu terkedeceğiz.Yakında patlarlar merak etmeyin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu aşamada d smart bence koskoca bir fiyasko
    :welcome:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı devid Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu aşamada d smart bence koskoca bir fiyasko
    evet aynen öle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğrudur arkadaşlar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dıscovery i veriyorlar ama şifresiz yayın yaptığı günden beri her belgeseli yaklaşık haftada 5 6 kez belki daha fazla tekrar tekrar verıyorlar.her ay yenılenmıyor bile.sureklı aynı bant yayını için bence değmez bu platform ıcın cıhaz almak.zaten dıger d spor pluslar kanaldan baska her seye benzıyor.fılm ıcınse her zaman tercıhım dvd dır.hıc bı kanal o kalıtede fılm veremıyor kı degmez.dolby 5.1 yayın yapan bı tane kanal yok turkıyede platform olarak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkdaşlar biz nerdeyse bütün önemli kanalları bedava seyretmiyormuyuz
    nediye alacagızki memnun degilmiyiz
    örnek olarak
    tvcabo
    d+
    tps
    premier
    bunları emuyla veya kartla seyrediyoruz
    daha neisteyelimki yeni cahazi
    ben burdan emegi geçen üstatlara tşk birborç bilirim
    çalışmalarında başarılar dilerim
    saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merak ediyorum D smart alacaklar hangi kanallar için alacaklar.Seyretmeye değecek hiç bir kanal yok.Aydın Doğan bu sistemi maçlar için kurdu daha fazla nasıl yararlanırım diye düşünüyor.D smart alırken imzalanan sözleşmenin 4'ncü maddesini anlıyarak iyi okuyun,dışı farklı içi humax olan bu cihazı almanız ve D smart'a üye olmanız benden istediğiniz kanalları talep etme hakkı vermez diyor. Kısaca ben ne verirsem onu seyredersin,hangi kanalların ücretli olup olmıyacağını ben belirlerim diyor.Müşterinin hiç bir konuda söz hakkı yok.Enayi yerine koyuyor.Ben'de 3 çanak var Türksat,hotbird ve sirus diğeride hispasat 4 uydu seyrediyorum valla hiç şikayetim yok.Hiç bir güç de bana D smart aldıramaz.Attan inip eşeğe binemem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merak ediyorum D smart alacaklar hangi kanallar için alacaklar.Seyretmeye değecek hiç bir kanal yok.Aydın Doğan bu sistemi maçlar için kurdu daha fazla nasıl yararlanırım diye düşünüyor.D smart alırken imzalanan sözleşmenin 4'ncü maddesini anlıyarak iyi okuyun,dışı farklı içi humax olan bu cihazı almanız ve D smart'a üye olmanız benden istediğiniz kanalları talep etme hakkı vermez diyor. Kısaca ben ne verirsem onu seyredersin,hangi kanalların ücretli olup olmıyacağını ben belirlerim diyor.Müşterinin hiç bir konuda söz hakkı yok.Enayi yerine koyuyor.Ben'de 3 çanak var Türksat,hotbird ve sirus diğeride hispasat 4 uydu seyrediyorum valla hiç şikayetim yok.Hiç bir güç de bana D smart aldıramaz.Attan inip eşeğe binemem.
    aynen katılıyorum sana dostum bunlar aynı free tv ye dönecek bak görürsün
    SEMERKAND

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maçları yayınlarlarsa ancak ozaman cihaz almaya değer şuan için hiç gerek yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi hoş kardeşimde bu iş sansuinin maç yayınını alacağız yalanına dönmesin

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri