REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: fener-kalmaar hangi tv de?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart fener-kalmaar hangi tv de?

arkadaşlar fenerbahçemizin avrupa kupasındaki maçı hangi tv kanalı yayınlıyor? bilgisi olan varmı acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanal D

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler üstadım.. bu derece önemli bir maçı yayınlama hakkına sahipler fakat bu kozu ii kullanmıyor kanal d. sık sık reklamını yapmalı bence..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tomas57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler üstadım.. bu derece önemli bir maçı yayınlama hakkına sahipler fakat bu kozu ii kullanmıyor kanal d. sık sık reklamını yapmalı bence..
    Sürekli yapıyorlar zaten de size denk gelmemiş sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sürekli yapıyorlar zaten de size denk gelmemiş sanırım
    haklısın ustam.. bu sıra paso 1 haftadır D+ ve tps ile uğraşıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanal D mac vermesi sacmalık spikerler bazen sapıtıyor n edeiklerin bilmiyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alemci_1987 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Lig tv deki ercan taner sunsun butun maçları adam super sunucu bana göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Lig tv deki ercan taner sunsun butun maçları adam super sunucu bana göre
    radyoda maç anlatan spikerler bile güzel bunlardan.. kanal d deki maçlarda tv nin sesini kısıp radyodan dinliyorum maçı.(radyonunda verdiği zamanlar) ilker yasine gıcık kapıp deli olmaktansa, böylesi daha iyi.. best fm deki arkadaş güzel anlatıyo..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alemci_1987 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu eleştiriyi türkiyenin % 70 i yapıyor ama kanal d yöneticilerinin kılı kıpırdamıyor.. ilk önce ilker yasin görevden alınmalıkı, spor kısmı düzene girsin oranın.. adam kazık çakmış gibi yıllardır orda.. herkese de saç baş yolduruyor, kimse aldırış etmiyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hele hele ilker yasinse
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri