Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Beþiktaþa bir ceza daha

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Beþiktaþa bir ceza daha

PFDK, Beþiktaþ Kulübü'ne Gaziantepspor maçýnda çýkan saha olaylarý nedeniyle bin YTL para cezasý verdi.

Küçükköyspor, Karþýyaka ve Altay kulüplerine 1 maç seyircisiz oynama cezasý veren PFDK, Orduspor'a da 1 maç saha kapatma cezasý verdi.

kendimi beþiktaþýn felaket tellalý gibi hissetmeye baþladým valla

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet bana da öyle gelmeye baþladý...yaw hayýrlý bir haber yokmu hiç...her yerden ceza yaðýyor...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Evet bana da öyle gelmeye baþladý...yaw hayýrlý bir haber yokmu hiç...her yerden ceza yaðýyor...
    dostum sizdeki bu tribün olaylarý olduðu sürece bu böyle devam eder gibi geliyor bana.bu iþe tüpçünün el atmasý lazým.bende üzülüyom beþiktaþa böyle cezalar gelmesine.beþiktaþ ve galatasaray olmazsa fenerin hiçbir tadý olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dostum sizdeki bu tribün olaylarý olduðu sürece bu böyle devam eder gibi geliyor bana.bu iþe tüpçünün el atmasý lazým.bende üzülüyom beþiktaþa böyle cezalar gelmesine.beþiktaþ ve galatasaray olmazsa fenerin hiçbir tadý olmaz
    iyide kardeþim bi 4 kol çengi oynamadýðýnýz kaldý.beþiktaþýn cezasýna falan kafa yormayýn sizler.siz iþinize bakýn.hem ayrýca bizlerin bir gün herkes beþiktaþlý olacak gibi bi iddiamýzda yok.BIRAKIN O AYRICALIK BÝZDE KALSIN!!!!!!!!!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ne varmýþ tribünde...en centilmen taraftar bizde...sadece basýn çok abartýyor...yoldan geçenin burnu kanasa Bjk ya mall oluyor...var güçleriyle Çarþýyý bitirmeye çalýþýyorlar...bunu çoðu olayda gördük...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ne varmýþ tribünde...en centilmen taraftar bizde...sadece basýn çok abartýyor...yoldan geçenin burnu kanasa Bjk ya mall oluyor...var güçleriyle Çarþýyý bitirmeye çalýþýyorlar...bunu çoðu olayda gördük...
    bu nasýl iþtir ben anlamadým.en centilmen taraftar sizde en çok ceza gelende sizde bunu bana açýklarmýsýn.ayrýca ben çarþý felan demedimki çarþýyý nerden çýkardýn.sade çarþý yokki sizde tribün ikiye bölünmüþ durumda hem birbirleriyle didiþiyolar hemde gelen takýmýn taraftarýyla uðraþýyolar.helal olsun performansa bak be

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu nasýl iþtir ben anlamadým.en centilmen taraftar sizde en çok ceza gelende sizde bunu bana açýklarmýsýn.ayrýca ben çarþý felan demedimki çarþýyý nerden çýkardýn.sade çarþý yokki sizde tribün ikiye bölünmüþ durumda hem birbirleriyle didiþiyolar hemde gelen takýmýn taraftarýyla uðraþýyolar.helal olsun performansa bak be
    Evet...sen demedinde...Çýkan olay v.b hemen suçlu Çarþý oluyor ve ceza onlara kesiliyor...ikiye bölünmüþlükte yönetim yüzünden oluyor...Çarþý Yönetimede Karþý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hahahahaa super bi haberrr...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý siestagunay Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hahahahaa super bi haberrr...
    arkadaþým bugün beþiktaþa ceza yaðýyor.beþiktaþýn kara (kartal)günü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým bugün beþiktaþa ceza yaðýyor.beþiktaþýn kara (kartal)günü
    yaðarsa yaðsýn.çokta fifi yani.kaç federasyon kaç disiplin komitesi geldi geçti.cezalar yaðdýrdýlarda nooldu.þimdi o heriflerin hiç birinin esamesi okunmuyo.ama beþiktaþ 104 yýldýr var.bu ülkede 3 büyük takýmla oynanmaz bey kardeþim.oynayan mayýna basar.bunuda standart zeka seviyesine sahip herkes bilir.onun için bu cezalar çokta önemsenecek þeyler diil.hata varsa cezasý olur.bu bu kadar basit.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri