REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Beşiktaşa bir ceza daha

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne varmış tribünde...en centilmen taraftar bizde...sadece basın çok abartıyor...yoldan geçenin burnu kanasa Bjk ya mall oluyor...var güçleriyle Çarşıyı bitirmeye çalışıyorlar...bunu çoğu olayda gördük...
    bu nasıl iştir ben anlamadım.en centilmen taraftar sizde en çok ceza gelende sizde bunu bana açıklarmısın.ayrıca ben çarşı felan demedimki çarşıyı nerden çıkardın.sade çarşı yokki sizde tribün ikiye bölünmüş durumda hem birbirleriyle didişiyolar hemde gelen takımın taraftarıyla uğraşıyolar.helal olsun performansa bak be

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu nasıl iştir ben anlamadım.en centilmen taraftar sizde en çok ceza gelende sizde bunu bana açıklarmısın.ayrıca ben çarşı felan demedimki çarşıyı nerden çıkardın.sade çarşı yokki sizde tribün ikiye bölünmüş durumda hem birbirleriyle didişiyolar hemde gelen takımın taraftarıyla uğraşıyolar.helal olsun performansa bak be
    Evet...sen demedinde...Çıkan olay v.b hemen suçlu Çarşı oluyor ve ceza onlara kesiliyor...ikiye bölünmüşlükte yönetim yüzünden oluyor...Çarşı Yönetimede Karşı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri