Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: "Beni Haberdar Et" Diyene 10 Kontör/2,5 Dakika!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping "Beni Haberdar Et" Diyene 10 Kontör/2,5 Dakika!

"Beni Haberdar Et" Diyene 10 Kontör/2,5 Dakika!

13 – 22 Mart 2007 tarihleri arasýnda Turkcell, ÝþTcell, gnçtrkcll ve turkcell-im kampanya ve yeniliklerinden her ay düzenli olarak haberdar olup bir de 10 kontör ya da 2.5 dakika ücretsiz konuþma kazanabilirsiniz. Nasýl mý? Þöyle: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ’deki "Beni Haberdar Et" linkine Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. e-bülten grubumuza ücretsiz üye olmanýz yeterli.

Eðer siz daha önce e-bültenlerimize üye olduysanýz siz de "Beni Haberdar Et" linkine Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , üyelik bilgilerinizi güncelleyerek 10 kontör/2.5 dakika kazanabilirsiniz.

Bu fýrsattan yararlanmak için Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kampanya Koþullarý

• Kampanya 13 – 22 Mart 2007 tarihleri arasýnda geçerlidir.
    • Kampanyadan Beni Haberdar Et e-bülten listesine üye olanlar ve eski üyelik bilgilerini güncelleyenler hediye kontör/dakika kazanacaktýr.
    • Kampanyaya sadece Turkcell, Hazýr Kart ve Muhabbet Kart aboneleri, sahip olduklarý hat sayýsý kadar sadece 1 defa katýlabilirler.
    • Kazanýlan kontör/dakikalar 1 hafta içerisinde yüklenecektir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güzel bir şey beleşten 10 kontör turkcellliler yaşadı valla telsimde yok hala bişey

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben şimdi kullandım hemen 10 kontor yukledir. Normalde bir hafta yazıyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hmm ama numaramızı vermesinler sağa sola sonra üye yapıolar adamı kontör gidiyor boşuna her ay

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teþekkürler ben yaptým

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

FIRSAT yaz 2755 e ücretsiz sms atın hem 10 kontor kazanın hemde indirimleri ilk siz öğrenin diye mesaj atmış Turkcell bende yolladım...bakalım talebim sistme geçmiş...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri