Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Hay ben böyle þansýn !!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Hay ben böyle þansýn !!!!!

1 yýl ömrü kaldýðýný öðrendikten sonra bir kazý kazan kartý aldý ve 1 milyon dolarlýk büyük ödülü kazandý. Ancak þanslý adam para ödülünün tamamýnýn 20 yýllýk taksitle ödendiðini öðrenince þanssýzlýðýndan yakýndý!

Schenk, þubat ayýnýn baþýnda 5 dolar vererek “zaman geçsin'' diye bir kazý kazan kartý aldý ve 1 milyon dolarlýk büyük ödülü kazandý. Talihine çok da sevinmeyen adam için asýl zulüm bundan sonra baþladý. ABD kurallarýna göre Schenk, ikramiyeyi bir defada almak isterse, 1 milyon dolar yerine sadece 400 bin dolar alabiliyor. 1 milyon dolarýn tamamý 50 bin dolarlýk 20 yýllýk taksitle ödeniyor. Loto þirketi, 1 yýl ömrü kalan adamýn durumuna üzüldüklerini ancak yapabilecek bir þey olmadýðýný açýkladý. Schenk’in þu sözleri ise herþeyi anlatýyor: "Bu güne kadar ki en büyük þansýzlýðým, bu þansým oldu..."
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hakkını bana devretse ne iyi olur yaww

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hehehe yazık olmuş adama...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yinede iyi tarafından ve bardağın dolu tarafından bakacak olursak zaten ömrü bitiyor ama son 1 sene krallar gibi yaşayacak 1 milyon olmazsa 400 binde ona 1 sene yeter artar bile krallar gibi yaşayıp ölmesine sonuçta üzücü bir şey ölüm zamanının azalmasını günlerin bitmesini bilmek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri