Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/19 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819 SonSon
183 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Lisansız Windowslar Kapanacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zamanla görürüz bakalım ne olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben sadece şunu yazmak istiyorum bence sahte yazılım kullanmak şimdiye kadar güzeldi ama üreticiyede hakkını vermek lazım eğer varsa böyle bir olay bizde gerekeni yapıp ücreti ödeyeceğiz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devlet alacağını her halikarda alıyor ya esnaf ne yapsın bir canımız kaldı onuda alsın da bari devlette kurtulsun bizde ha oldu olmaya yağmurun yağışına güneşin batışı ve doğuşuna gecenin karanlığına vergi koysun lar da tam olsun bari :saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ülkenın ekonomısıne 300 400 ytl lık orjınal yazılım cok deıl mı? asgarı ucretın 500 ytl bıle olmadıgı ulkemızde bıze vergılerle kazıklarla abd de 35 40 dolara satılan xp ler bızde neden anormal ?bu gun vısta 32 bıt home 270 ytl xp home 260 ytl..benım bıldıgım yenısı cıknca eskısı ucuzlar ama nerde...50 ytl olana kadar almıyorum korsan kullanacam kımsede bana kızmasın orjınal kullanan arkdsalara da saygı duyuyorum doğrusu o ama bu fıyatlarla o iş olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu ülkenın ekonomısıne 300 400 ytl lık orjınal yazılım cok deıl mı? asgarı ucretın 500 ytl bıle olmadıgı ulkemızde bıze vergılerle kazıklarla abd de 35 40 dolara satılan xp ler bızde neden anormal ?bu gun vısta 32 bıt home 270 ytl xp home 260 ytl..benım bıldıgım yenısı cıknca eskısı ucuzlar ama nerde...50 ytl olana kadar almıyorum korsan kullanacam kımsede bana kızmasın orjınal kullanan arkdsalara da saygı duyuyorum doğrusu o ama bu fıyatlarla o iş olmaz.
    Katılıyorum kardeşim sana.. Çoğu üründe korsana karşıyım ama bi xp ye de 260 ytl vermek bana dokunur açıkcası... Vermem de zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sacit Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben sadece şunu yazmak istiyorum bence sahte yazılım kullanmak şimdiye kadar güzeldi ama üreticiyede hakkını vermek lazım eğer varsa böyle bir olay bizde gerekeni yapıp ücreti ödeyeceğiz...

emeğe saygı duymaya kesinlikle katılıyorum ancak microfostun yaptığı düpe düz soygunculuk ve fırsatçılık.önceleri böyle bişey yapmadı insanlar xp ve diğer ürünleri aldı sonrasında böyle bir uygulama çıkarttı.bunuda şundan yaptığını düşünüyorum yeni bişeyler üretemediği için nasıl para kazanırım yoluna gitmeye başladı.çıkardığı vista örneğin xp ye makyaj yapmış piyasaya sürmüş birçok açığı birçok eksiği ve birçok hatası daha şimdiden ortaya çıkmaya başladı.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar vistanın satışları istenilen düzeye ulaşmadığı kaçak xp ler için böyle bir şey çıkarmışlar.vistanın satışları artsın diye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ok teşekkür bizi uyardığın için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar güncellemeleri kapatın dün den itibaren doğrulama araçları güncellemeyle birlikte yüklenilmeye başlandı resimleri veriyorum dün yükledim benimki lisanslı olduğu için sorun olmadı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

20 Şubat'tan itibaren orijinal Windows deneyimini farklılaştırmayı hedefleyen ve orijinal olmayan Windows kullanıcılarını uyaran WGA (Windows Orijinal Kullanım Avantajı) teknolojisi aktif hale gelecek.

Bu teknoloji, internet üzerinden Windows'un orijinal olup olmadığını doğrulayacak. Orijinal kullanmayanlar giriş ekranında ve masaüstünde yukarıdaki gibi, kaldırılamaz bir uyarı notu görecekler.

Windows yazılımının orijinal olmadığını öğrenenler ne yapabilir?

Orijinal olmayan yazılımlarını lisanslamak isteyenler:
    Internet üzerinden orijinal kurulum anahtarı veya orijinal yazılım CD'lerini satın alabilirler. Orjinal kurulum anahtarı GGK (Get Genuine Kit) olarak adlandırılıyor.

GGK ile kopya olan işletim sistemini formatlayıp yeniden kurmaya gerek kalmadan kopya sistem lisanslanacak ve sağlanan anahtar ile uyarı kaldırılacak. Sadece Windows XP Professional için sunulan bu seçenek, ürün CD'si ve COA'yı (Orijinallik Sertifikası) kapsar. COA, lisanslanacak PC'ye yapıştırılacak. Bir diğer seçenek de Windows XP Home veya Windows XP Professional Kutu Ürün almak. OEM ürünlerin ise yeni bir bilgisayarla beraber alınması gerekiyor..

Orijinal olmayan yazılım kullanmanın başlıca tehlikesi nedir?

-Kaynağı belli olmayan yerden yüklenen yazılımlar, virüs, kurtçuk ve casus yazılım gibi tehditlerin yanı sıra, kodlamadaki hatalar sonucu yazılımın bazı fonksiyonlarının düzgün çalışmamasına yol açabilmektedir.

-150 bin YTL para cezası ve/veya 4 yıla varan hapis cezası gibi büyük hukuki riskler içerir.

Orijinal Windows kullanmanın ne gibi avantajları var?

Sadece Windows XP'lerının orijinal olduğunu doğrulayan kullanıcılar, Internet Explorer 7.0, Windows Media Player 11 ve Windows Defender dahil olmak üzere birçok güncelleştirmeyi ücretsiz yükleyebilecekler. Ayrıca ücretsiz destek hizmetinden faydalanabilecekler.
    çok teşekürller bu konuları formda bizi uyarmak için yazmaya devam ediniz

Sayfa 11/19 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri