Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/18 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
183 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Lisansız Windowslar Kapanacak

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kafama takılan bir şey daha var orjinal olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz ve kapandığı zaman bilgisyardaki dosyalarımız bilgilerimiz siliniyormu yoksa daha sonra açıldığı zaman dosyalarda sorun olabilirmi detaylı bilgiyi nerden nasıl öğrenebiliriz arkadaşlar
    kapandığı zaman lisans ile bu uyarı kaldırılabiliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kafama takılan bir şey daha var orjinal olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz ve kapandığı zaman bilgisyardaki dosyalarımız bilgilerimiz siliniyormu yoksa daha sonra açıldığı zaman dosyalarda sorun olabilirmi detaylı bilgiyi nerden nasıl öğrenebiliriz arkadaşlar
    xp nin orjinalliğini buradan kontrol edebilirsin arkadaşım

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu umuter tarafından (14-02-2007 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Umuter hocam resminiverdiğiniz kontrol proğramını nereden ve nasıl elde edebilirim bir pot kırdımsa af ola saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

az evvel bana microsoft ikide bir uyarı vermeye başladı.benim xp orjinal olmadığı için sanırım.ama ben de illegal yoldan orjinal yapılan program la yaptığımı sanıyordum.acaba bu konu hakkında bilgisi olan bilgi verebilirmi.şimdiden teşekkürler.kolaygelsin
    not:yukarıdaki şemada görüldüğü gibi benimde yeşil yanmakta

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    az evvel bana microsoft ikide bir uyarı vermeye başladı.benim xp orjinal olmadığı için sanırım.ama ben de illegal yoldan orjinal yapılan program la yaptığımı sanıyordum.acaba bu konu hakkında bilgisi olan bilgi verebilirmi.şimdiden teşekkürler.kolaygelsin
    not:yukarıdaki şemada görüldüğü gibi benimde yeşil yanmakta
    otomatık guncelleme ve uzaktan yardım seçeneklerını kapayın.kapadıysan da alıyorsan şans mı demek lazım bılmıyorum.bende o tarz yontemle bır seyler yaptım orjınal gozukuyor bı sorun olmadı.bazen guncellemelerı acıyorum kapıyorum henzu bısey olmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Fakat Lisanssız kullanıcıları çok daha evvelden biliyorlardı şimdi mi akıllarına geldi. çok zor yapmaları, bilgisayar üreticileri yaptırmaz diye düşünüyorum. çok miktarda ürettikleri malları reklamla zor satıyorlar, böyle bir durumda satış yapmaları daha da zorlaşır. Ama yaparlarsa iyi yaparlar herkes lisanslı kullanıcı olsun. Yada birçok bilgisayar kullanıcısı Altarnatif olarak başka işletim sistemine geçer olur biter.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla onlarda bizi görecekse iyi bişey değil bu türkiyede %90 lisansiz kulanıcı var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla onlarda bizi görecekse iyi bişey değil bu türkiyede %90 lisansiz kulanıcı var
    evet % 90 lisansız kullanıcı mevcut böyle bir şey olurmu olursada kötü olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgisayarı alırken Firmanın verdiği cd'yi kullanıyorum.%99 orijinaldir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bi sorum olacak.Linux nereden bulabilirim acaba.

Sayfa 2/18 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri