Teşekkur: 0
az evvel bana microsoft ikide bir uyarı vermeye başladı.benim xp orjinal olmadığı için sanırım.ama ben de illegal yoldan orjinal yapılan program la yaptığımı sanıyordum.acaba bu konu hakkında bilgisi olan bilgi verebilirmi.şimdiden teşekkürler.kolaygelsin
not:yukarıdaki şemada görüldüğü gibi benimde yeşil yanmakta
FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ
otomatık guncelleme ve uzaktan yardım seçeneklerını kapayın.kapadıysan da alıyorsan şans mı demek lazım bılmıyorum.bende o tarz yontemle bır seyler yaptım orjınal gozukuyor bı sorun olmadı.bazen guncellemelerı acıyorum kapıyorum henzu bısey olmadı.
Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Fakat Lisanssız kullanıcıları çok daha evvelden biliyorlardı şimdi mi akıllarına geldi. çok zor yapmaları, bilgisayar üreticileri yaptırmaz diye düşünüyorum. çok miktarda ürettikleri malları reklamla zor satıyorlar, böyle bir durumda satış yapmaları daha da zorlaşır. Ama yaparlarsa iyi yaparlar herkes lisanslı kullanıcı olsun. Yada birçok bilgisayar kullanıcısı Altarnatif olarak başka işletim sistemine geçer olur biter.
valla onlarda bizi görecekse iyi bişey değil bu türkiyede %90 lisansiz kulanıcı var
Bilgisayarı alırken Firmanın verdiği cd'yi kullanıyorum.%99 orijinaldir.
Bi sorum olacak.Linux nereden bulabilirim acaba.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri