Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/19 İlkİlk ... 345678910111213141516171819 SonSon
183 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Lisansız Windowslar Kapanacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    proğ.için teşekkürler ama windows u cd den kurduğum keyleri gösteriyor.oysa ben legal xp ile bazı keyleri girmiştim.işte bu keyleri görmek istiyorum.bu keyleri nasıl görebilirim.

xp ye hangi keyi girdiyseniz bu program onu göstermektedir.keyi değiştirdiğiniz anda diğeri kaybolur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiçbirşey olduğu yok..Orijinal galiba benim windows

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki güzel de piyasada baya bi orjin olmayan windows var.bunun hangisinin orjin olduğunu bilecekler.nasıl kapanacak yada duydunuz mu hiç kapan windows ?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kimse bu kadar programı durdurma riskine girmez.. kendi zaralarına olur.
    istediklerinde bunu yapabilirler.. ama yapmazlar. bu arada satın alanlarda olmuştur tabi.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet duyanlardan mutlaka satın alanlar olmuştur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ARKADAŞLAR,MİCROSOFT KACAK VEYA ORJİNAL OLDUĞUNA BAKMIYOR.BU YAZILIM,GİRİLEN ŞİFREYİ KONTROLL EDİYOR,EĞER KENDİLERİNDE KAYITLI İSE SİZE ORJİNAL DEĞİLDİR DİYOR,YANİ ZAMAN İCİNDE TÜM PC,GÜNCELLEME YAPTIMI,SORUN O ZAMAN BAŞLIYACAK,YANİ FATURANIZI İSTİYECEK.BÖYLE BİR DURUMDA ŞİFRE DEĞİŞTİRİN SADECE.WİNDOWSUNUZU SİLMENİZE GEREK YOK.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı casper02 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ARKADAŞLAR,MİCROSOFT KACAK VEYA ORJİNAL OLDUĞUNA BAKMIYOR.BU YAZILIM,GİRİLEN ŞİFREYİ KONTROLL EDİYOR,EĞER KENDİLERİNDE KAYITLI İSE SİZE ORJİNAL DEĞİLDİR DİYOR,YANİ ZAMAN İCİNDE TÜM PC,GÜNCELLEME YAPTIMI,SORUN O ZAMAN BAŞLIYACAK,YANİ FATURANIZI İSTİYECEK.BÖYLE BİR DURUMDA ŞİFRE DEĞİŞTİRİN SADECE.WİNDOWSUNUZU SİLMENİZE GEREK YOK.
    arkadaşım forumda büyük harfle yazı yazmak yasaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı casper02 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selamün Aleyküm Türkoğlu ben bugün xp yi orjinale çevirdim.ben şu anda microsoftu kandırdım doğrulamadan geçtim.ya da onlar beni kandırdı.şu anda önce yükletmediği dosyalara izin veriyor.bakalım ne olacak ben de merak ediyorum.Bilgiyi paylaşmak güzel
    Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır.
    İtimat ve itaatın olduğu yerde disiplin vardır.
    Disiplinin olduğu yerde huzur, huzurun olduğu yerde başarı var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

20 şubatta geçti kapandığı falan yok
    Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (27-02-2007 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gelelim kötü yazılım çalıştırmayı engelleme olayına.windowsun otomatik güncellemelerini aktif eden ve yükleyenler bilirler ki vestellink programı bile çalışmıyor.oda mı kötü yazılım.adam gibi bir virüs programı yükleyin.windowsun oto güncellemelerini kapayın hiç bişey olmaz.

Sayfa 13/19 İlkİlk ... 345678910111213141516171819 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri