Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/19 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon
183 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Lisansız Windowslar Kapanacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KONTROL XP üzerine tıkla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol dostum tşk.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kısacası herkese şimdiden geçmiş olsun.peki güncellemeyi kapatırsak ne olacak eğer korsan sa.?güncelleme yapılmadığından kapatılmaya bilir veya benimki orjinal kopyalanmışsa başkasına hangisi kapanacak.yada herkes 150 ytl verip orjinal alacak.güsell iş.adamlar kazanıyor her türlü bağımlıyız onlara.Sağlam olan orjinal le iş yapmak her zaman karlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar telaşlanmayın.bedava linux var.ben biraz inceledim gayet güzel bişeye benziyor.illegal olupta alamayanlar linux yüklerler.forumda biraz bilgi var.isterseniz inceleyebilirsiniz. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir yerden orjinal yapan programı bulup yükledim.kurup çalıştırdım.programın içinde aynı umuter in verdigi gibi kontrol yeri var orada yazı yeşil çıkıyor.ama umuter in burada verdiği kontrol xp yerden kontrol ettim kırmızı bir yazı:validation control not instelled yazısı çıktı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orojenez Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir yerden orjinal yapan programı bulup yükledim.kurup çalıştırdım.programın içinde aynı umuter in verdigi gibi kontrol yeri var orada yazı yeşil çıkıyor.ama umuter in burada verdiği kontrol xp yerden kontrol ettim kırmızı bir yazı:validation control not instelled yazısı çıktı.
    mga diagta öyle gösterebilir.işlemi doğru yaptıysanız sorun yoktur.:45:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işlemi doğru yaptım hemde 2 kere denedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orojenez Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işlemi doğru yaptım hemde 2 kere denedim
    umuterin verdiği programdada gösterir aslında.programı çalıştır continue tıkla sonra onaylanmadığını gösterir üst kısımda kırmızı yazıyla ve alt sol tarafta resolve diye bir buton ortaya çıkar ona tıkladığın zaman microsoftun sitesine bağlanır ve oradanda onaylanır

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

microsoft a girip onayladı şimdi umuterin verdiği yerden denedim yeşil oldu.teşekkürler kralleo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

microsoft a girip onayladı şimdi umuterin verdiği yerden denedim yeşil oldu.teşekkürler kralleo

Sayfa 5/19 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri