Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/19 İlkİlk 12345678910111213141516171819 SonSon
183 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Lisansız Windowslar Kapanacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aylar öncesinden doğrulama aracını yüklyip windowsun orijinal olup olmadığını soruyordu,doğrulama aracını yükleme olayı yeni bir olay değil ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgisayarda güncelleme işareti çıktı ama güncellemeyi yüklemeden hemen güncelleme işareti kayboldu.neden acaba:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No

bugünden itibaren,İE 7,WMP 11, gibi windows prog. yüklemek isterseniz,doğrulama yapmadan yüklemiyor, ve şunuda belirtmek istiyorum,windowsunuz etkinleştirilmiş olsa dahi,orj.değilse doğrulamadan gecmiyor,benim kanatimce,şüphe varsa,windows update yapmayın.önümüzdeki günlerde ne gibi süprizlere mahruz kalınacak belli değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bilen var sa bilgilendirsin yazılım güncelleme sihirbazı lisans sözleşmesi geldi. kabul edeyim mi etmeyeyim mi. acil......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla benimki lisanslı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı musaka92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla benimki lisanslı.
    aferin sana ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgisayarda güncelleme işareti çıktı ama güncellemeyi yüklemeden hemen güncelleme işareti kayboldu.neden acaba:49:
    O sorun değil yüklediğin proğramı güncellmiştir.TÜRKOĞLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

İnanmıyorum.bügün xp pro lisanssız format attım,otomatik güncelleşmeyi aldı.
    bir problem yok.denemek isteyen proğram ekle kaldırdan güncelleştirmeleri silip
    güncelleştirmeleri alabilirler,saygılar.
    UNUTMA TÜRKOĞLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı yakupserdar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Windows un orjinal yazılımını almak 400 dolar diyorlar
    bu doğrumu orjinal yazılım almak istesek bize kaç paraya mal olur
    Ayrıca Windows 98 in de ücretsiz olduğu söyleniyor
    Sadece internete bağlanan evde kullanlara Windows 98 yeterli olur mu
    Problem yok,saygılar TÜRKOĞLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı casper02 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    başladı arkadaşlar,şu an update yapacaksanız,windows doğrulama paketi yüklüyor. bilginiz olsun.bundan sonraki güncellemeleri alamıyacaksınız,eğer orjinal değilse.
    Selamün aleyküm bügün xp pro lisansız format attım.Kusura bakmayın update güncellemesini aldım.sizlere de kolay gelsin.saygılar

UNUTMA TÜRK OĞLU

Sayfa 10/19 İlkİlk 12345678910111213141516171819 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri