Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/19 İlkİlk ... 45678910111213141516171819 SonSon
183 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Lisansız Windowslar Kapanacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

windows casusunu pcden kaldırma:
    Başlat / Çalıştır / cmd yaz enterla Çıkan pencereye ( MS DOS )yere net user yaz burada bir Support_388945a0 veya benzeri birsey görürsen trojan vardır,Bunu silmek için
    net user SUPPORT_388945a0 /delete enter
    Her windowsu kurdugunuzda İlk işiniz bunu silmek olsun kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bendeki bilgisayarların biri otomatik güncellemelere açık diğeride Güncellemeleri yükle kurmak için bana sor seçeneğinde ama hiçbirşey olduğu yok .Güncelleme de yapmıyor uyarıda gelmiyor.Fakat Güncellemeleri yüklemek ve kurmak için bana sor seçeneğini aktif hale geirince yeni bir güncelleme olduğunu yani Windows'un orijinal olup olmadığını doğrulayacak olan güncellemenin olduğunu söylüyor.Bende güncellemiyorum ,bu nedenlede birşey olmuyor.Belki de benim bilgisayarımda casus kullanıcı vardı onu daha önceden silmiştim bunun bir faydasıda olmuş olabilir, bilemiyorum.
    Saygılarımla,
    Konu ozay_74 tarafından (26-02-2007 Saat 12:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Korkmayın Bişey olmaz. Orjinal olmasını o kadar istiyorlarsa fiyatını makul hale getirsinler. Örneğin Yapsınlar 30-40 dolar alalım. Şimdiki fiyatlarla bizi aşar. Tabi fiyatların yüksekliği iyi bir alternatiflerinin olmayışından kaynaklanıyor. Tabi birde devletin kullandığı bilgisayarların da çoğu korsan (özellikle Ofis programları) Düşünsenize devlette işler durur. Yani öyle hemen birşey olmasını beklemeyin.
    Konu satali tarafından (26-02-2007 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cakirb16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    20 şubatta geçti kapandığı falan yok bırakın bu palavraları
    açılan konuyu palavra diye nitelendirme bu konu her yerde dile getiriliyor.microsoft kendi sitesindeki güncellemelerde güncelleme paketinin içine neden o zaman doğrulama programları yerleştirdi buna ne diyeceksin.bütün internet siteleri bu konudan bahsediyor onların hepsi yalanmı söylüyor ayrıca bu konuya inanıp inanmamak sizin bileceğiniz bişey üslubunuza dikkat edin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konu açıldığı gün otomatik güncellemeleri kapattım
    konu galiba kapandı takip ediyorum gelişme yok
    son karar nedir acaba güncellemeleri açalım mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupserdar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu konu açıldığı gün otomatik güncellemeleri kapattım
    konu galiba kapandı takip ediyorum gelişme yok
    son karar nedir acaba güncellemeleri açalım mı
    bu konu bir neticeye bağlanana kadar açmamanızı tavsiye ederim.forumu takip edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım güncellemeleri açınca lisansı soran bir yazı geliyor bende hiç tavsiye etmem açmanı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede açmayın :49: benim arkadaşa uyarı geldi 20 şubat akşamı:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cakirb16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    20 şubatta geçti kapandığı falan yok
    gelelim kötü yazılım çalıştırmayı engelleme olayına.windowsun otomatik güncellemelerini aktif eden ve yükleyenler bilirler ki vestellink programı bile çalışmıyor.oda mı kötü yazılım.adam gibi bir virüs programı yükleyin.windowsun oto güncellemelerini kapayın hiç bişey olmaz.

windows casusunu pcden kaldırma:
    Başlat / Çalıştır / cmd yaz enterla Çıkan pencereye ( MS DOS )yere net user yaz burada bir Support_388945a0 veya benzeri birsey görürsen trojan vardır,Bunu silmek için
    net user SUPPORT_388945a0 /delete enter
    Her windowsu kurdugunuzda İlk işiniz bunu silmek olsun kolay gelsin

kimsenin palavra attığı yok mesajınız editlenmiştir
    bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlarla paylaşmak ve bilgilenmek istiyorum.
    - Güncellemeler devamlı kapalı kalsa olmaz mı?(Gün gelir bu güncellemeler bir yerlerde bir şekilde yayımlanır oradan yükleriz) Güvenlik için de adam gibi bir antivirüs programı (Nod,Kaspersky ..gibi) yükleyerek makınayı garantiye alsak.
    - Bazı forumlarda okuyorum.Sizlerde okumuşsunuzdur. "Üç adımda XP nizi
    orijinal hale getirmek için bu programı yükleyerek lisans numaranızı değiştirin "
    gibi. Bunları uygulayıp XP yi orijinal hale getiren var mı? Bunu kullanıp da uyarı
    alan veya almayan var mı?
    Forumda paylaşırsanız herkes faydalanmış olur.Saygılar.

Sayfa 14/19 İlkİlk ... 45678910111213141516171819 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri