REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: sonunda Sunny sattim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm TARANTİNO

olsun yeterki PW ok Tps auto ok Digital + Bissler ok sunny de beklemekten bikmistim idare icin aldim zaten..
    Dreambox 8000 bie gelsin ...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pusan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm TARANTİNO

olsun yeterki PW ok Tps auto ok Digital + Bissler ok sunny de beklemekten bikmistim idare icin aldim zaten..
    Dreambox 8000 bie gelsin ...
    Şimdilik ok...yazılımlar çöktüğü zaman ondada çökecektir...sunny de devamlı yazılım v.b veriliyor...tabi tercih sizin...menüsü çok güzel interstarların bende orasını seviyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yiğidi öldürün hakkını yemeyin demişler kaon bordlu cihazlar cıktığından beri iyi kötü bir sürü destek verildi 12.01.a5 veya 12.03.a5 ile aynı zamanda cıkan cihazların hangileri yada kaç tanesi kullanılır durumda? düşünün..!

tabiki teknoloji değişecek yeni cihazlar cıkacak ama bence kaon boardlu cihazlara para verip alanlar karşılığını fazlası ile aldılar buda benim fikrim

hayırlı olsun yeni cihazınız kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuana kadar kaona verilen destek hic bir cihaza verilmedievet arkadaş attan inmiş sıpaya binmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar olayı cep telefonu gibi düşünün her sene bir model cıkıyor % 70 den fazla kesimde yeni modellere yoneliyor bu işler böyle malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne olursa olsun bence kaon board lı cıhazlara destek cok ıyı ve herzaman musterılerıme once sunny tavsıye ederım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet destek devamli olsa kaon lar iyiidi amma bazen oluyor ses seda cikmiyordu....amma su gercek serkan ustanin dedigi gibi teknologie takip etmek lazim.. eskiler biter yeniler gelir

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri