REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Fb -az Alkmaar Maci Yorumlari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tümerden süper bi gol dakika 75 bu ilker yasin adamı fıtık eder öyle bi anlatımı varki insanın içini karartırıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

63 den beri izlemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    63 den beri izlemiyorum
    3-3 Oldu izle usta:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fener ıyı oynamadı ama karsınındakı takımda okadar ıyı deyıl suan sıkor 3.3 bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu fenerden ne köy olur ne kasaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuç ortada vaalla ne diyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ah rüştü ah nerdesin gel gari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood

Maçın yıldızı TÜMER'di.Attığı 2 golde gerçekten mükemmeldi kendisini canı gönülden tebrik ediyorum.
    Deivid ve Volkan'a diyecek laf çok ancak hepsini televizyonun başında bağıra bağıra söyledim.Burda söylemesem daha iyi olacak.
    AZ gerçekten kontratak takımı adamlar kaptığı topu gol yapıyo ama bizim Deivid ayakta uyumakta.Volkan desen topa uçmaktan aciz....
    Tabi Tuncay'ın payınıda unutmamak lazım oda çok güzeldi.Olcan maça girer girmez oyuna hız kazandırdı oda güzeldi..
    Gelelim hakem kılıklı adama ..İlk attıkları gol çok tartışmalıydı ve %80 ofsayttı.2. olarak Deivid'e yapılan harekette mutlak penaltımızı vermedi .Nereden buldular bu hakemi...Yazık etti Fenerbahçe'ye.İnşallah rövanşa adam gibi hakem verirler..

Diyeceklerim daha çok ama hepsini yazamıyorum bu kadar yeter

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah rızası için ilker yasine maç anlattırmasınlar..her şeye bu kadar konuşan başka bır adam var mı?doğruyada yanlısada bağıruyor ahlıyor vahlıyor futbolcuları seçemiyor.tümerle tuncayı bır ayıramadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    allah rızası için ilker yasine maç anlattırmasınlar..her şeye bu kadar konuşan başka bır adam var mı?doğruyada yanlısada bağıruyor ahlıyor vahlıyor futbolcuları seçemiyor.tümerle tuncayı bır ayıramadı
    haklısın arkadaşım katılıyorum sana.bu adam uğursuz geliyo fenere ne zana anlatsa ya yeniliyoz ya berabere kalıyoz

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri